SK Řetězárna uspořádala Kemp Hosta Siegla

0

Ve dnech 8. – 12. 7. 2019 se uskutečnil v areálu SK Řetězárna první ročník kempu Hosta Siegela. Kempu se zúčastnilo celkem 28 dětí z celého okresu.

Celý fotbalový kemp zajišťovala firma Moravian Sports Agency, jmenovitě pan Ladislav Sebök.

 

Trénovalo se dvakrát denně pod dohledem dvou trenérů mládeže AC Sparta Praha. Program kempu byl velmi bohatý a pestrý. Jeden den na děti čekalo cvičení s lektorkou aerobiku Anetou Kratochvílovou, druhý den společné plavání s rodiči ve krytém bazénu v České Vsi. Celý kemp se odehrál za velmi příjemné atmosféry, kdy si děti užívaly plnými doušky každou tréninkovou jednotku.

 

Závěrečný den kempu byl vyvrcholením celotýdenního snažení. Od 14 hodin se utkaly děti z kempu proti rodičům a trenérům v přátelském utkání. O výsledek vůbec nešlo, hlavním cílem se bylo pobavit a společně zábavně zakončit tábor.

 

Vrcholem sportovního dne bylo exhibiční utkání SIGI týmu, proti výběru SK Řetězárna U35. Za SIGI tým nastoupili: Siegel, Matušovič, Pospěch, Patrik Siegel, Hašek, Holub, Vízek a další. Utkání hrané 2 x 35 min lépe zvládl SIGI tým poměrem 3:13 Za domácí mužstvo se mezi střelce zapsal starosta obce pan ing. Petr Mudra, který si svými výkony řekl o angažování do českoveské kopané.

 

Fotbalový oddíl SK Řetězárna děkuje sponzorům, bez kterých by se celý kemp, včetně exhibičního utkání, nemohl uskutečnit: obec Česká Ves, Řetězárna a.s., pan Havlíček Václav – hotel Zlatý Chlum, pan Ivan Kratochvíl – Bowling Jeseník, taneční studio Anety Kratochvílové, krytý bazén Česká Ves. Poděkování také patří dvou žákům z fotbalového oddílu SK Řetězárna a to Matějovi Dostálovi a Janu Králíkovi, kteří se pomáhali starat o děti z kempu a byli oběma trenérům k dispozici.

 

 

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou