Lanžhot je bez trenéra. Valachovič povede Líšeň!

0

Zemětřesení v brněnských druholigových klubech má vliv i na divizní Lanžhot, jehož kouč Milan Valachovič usedne na lavičku Líšně. Pavla Šustra nahradí ve Zbrojovce Miloslav Machálek.

„Postavení Zbrojovky v tabulce neodpovídá ambicím klubu a představám města a fanoušků, nedařilo se nám zcela naplňovat potenciál hráčského kádru. Jsme přesvědčeni, že tento krok naši hru kvalitativně zvedne a posune dál výsledkovou tabulkou,“ vysvětlil pro brněnský web sportovní manažer Zbrojovky Tomáš Požár.

 

„Pracovat v historicky nejslavnějším moravském klubu je pro mě výzva a čest. Kádr Zbrojovky je kvalitní a velmi dobře připravený, nehodlám tedy přicházet s nějakou zásadní revolucí, mým záměrem je navázat na kvalitní práci dosavadního realizačního týmu a dále ji rozvinout,“ řekl k podpisu webu Zbrojovky Machálek.

 

Novým trenérem A mužů SK Líšeň byl jmenován pan Milan Valachovič. Tuto informaci uvedly webové stránky Líšně.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou