Rozhovor s hráčem 18. kola OP Cheb, Antonínem Paurem

0

Vaše hlasování o hráče 18. kola okresnhío přeboru Cheb vyhrál s 30 % hlasů záložník Lokomotivy Mariánské Lázně, Antonín Paur. Rozhovor s tímto hráčem si můžete přečíst v tomto článku.

Kdo vás přivedl k fotbalu a dělal jste nebo děláte i jiné sporty?

 

K fotbalu mě přivedl otec a bratrové, když mi bylo šest let. Jinak hraji rekreačně tenis, volejbal, jezdím na kole a podobně. Navíc trénuji s kamarádem a spoluhráčem ženský fotbalový tým.

 

Jak byste ze svého pohledu popsal svoji branku, kterou jste vstřelil? 

 

Abych pravdu řekl, tak to byla jednoduchá branka. Byl dlouhý nákop od našeho obránce až na brankaře hostů, já tyto akce dohrávám, čekám na chybu a ta přišla, brankař neudržel balón a já už to měl jednoduché. 

 

V souboji se Starou Vodou jste sice zápas vyhráli, stále je ale určitě co zlepšovat. Co podle Vás přinese týmu další body?

 

V souboji se Starou Vodou jsme sice vyhráli, kdyz takto odehrajeme i další zápas, tak se bojím že to na body nebude stačit. V zápase bylo hodně nepřesností, hlavně finální přihrávky, také málo střelby, když se dostaneme do dobré vzdálenosti místo střelby ještě přihráváme. Lokotka musí podat kolektivní výkon, vytvářet si šance, víc střelby, bojovnost, srdíčko a pak budou body.

 

Hodně ožehavé téma je v poslední době otázka rozhodčích. Jak byste zhodnotil jejich výkony ve Vaší soutěži?

 

Hodnotit rozhodčí bych nechal na delegátech. Můj názor ale je, že je určitě co zlepšovat, vzdělávání rozhodčích ale také jejich kontrola. Hrajeme pro zábavu a rozhodčí vám to dokáže znechutit.

 

Váš tým bojuje o přední příčky tabulky, jak vidíte Vaše šance?

 

Je pěkné vidět Lokotku momentálně na třetím místě, máme ještě šanci bojovat o nejvyšší příčky. 
Tak se o to pokusíme. LOKOTKA! :) 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou