Rozhovor s Tomášem Palátem z Myslibořic

0

Nyní vám budeme každý den přinášet rozhovory se zástupci vybraných týmů. Dnes to bude tým z Myslibořic. Otázky jsme pokládali již před rozhodnutím, že se podzimní část již nedohraje

Jak jste spokojeni s dosavadním umístěním? S dosavadním umístěním jsem velmi spokojen. Na začátku soutěže jsme doufali v klidný střed tabulky. Měli jsme velké personální trable, opustil nás gólman, druhý se zranil, zranil se nám útočník číslo jedna a ještě pilíř zálohy. Po těchto peripetiích je čtvrté místo pro mě velkým překvapením. Kdo patřil k oporám vašeho týmu? Musím pochválit ostatní kluky, že k sezoně přistoupili velmi zodpovědně a vytvořili kvalitní tým. To je velmi těžké říci, jak jsem již řekl, očekávaní lídři nám vlastně nehráli. Podstatné bylo, jak všichni kluci přijaly role v týmu a vytvořili opravdu kompaktní tým, musel bych jmenovat opravdu aspoň 13 lidí , kteří byly oporami týmu. Každý zápas je jiný a každý má lepší a horší zápasy. Který tým je pro vás velkým překvapením? Pro mě osobně je obrovským překvapením vedoucí Blatnice. To, že vede okresní přebor je až neuvěřitelné. V podstatě průměr loňské sezony, myslím bez žádných velkých posil, letos ještě neprohrál. Asi velmi dobrá práce trenéra. Naopak je pro mne zatím zklamáním výsledky Náměště – Vícenic, nemůžu však osobně posoudit jejich výkony, jelikož jsme s nimi ještě nehráli. Počítáte, že si ještě na podzim zahrajete nějaký soutěžní zápas? Za sebe myslím, že ne i když je to pro nás velká škoda, měli jsme dobrou formu. Na druhou stranu doufám, že FAČR nerozhodne dohrávat podzim až do pozdní zimy, bylo by to podle mě jen na škodu.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou