Hráčem 19. kola se stává Daniel Prchal

0

Pokud máte pocit, že jste zrovna prožili dèja vu nebo se přehlédli v kalendáři, vězte, že tomu tak není. Jméno Daniela Prchala, nově zvoleného hráče 19. kola I. B třídy sk. A, jste si mohli přečíst již před dvěma týdny, kdy naši anketu taktéž vyhrál. Ve víkendovém kole na sebe Daniel Prchal upozornil opět bezchybným výkonem ve stoperské dvojici a dovedl tak dosud na jaře neporaženého lídra soutěže z Ledče nad Sázavou k dalším třem bodům. Tentokrát na horké půdě Rovnosti Budíkov.

 

 

Druhá příčka patří také obránci. Střední obránce juniorky Chotěboře Dušan Čapek přesvědčil trenéra svým výkonem k nominaci do ideální sestavy 19. kola i přesto, že jeho tým na domácím hřišti překvapivě zaváhal s Lípou, která si tak domů odvezla všechny tři body.

Nečekaně až na třetí pozici skončil tříbrankový štocký šutér Jan Žíla. V divoké přestřelce s Humpolcem B velel v poslední půlhodině k heroickému výkonu domácích, kteří v deseti lidech na hřišti dokázali stáhnout čtyřbrankové manko a vybojovat alespoň jeden bod za vysokou remízu 5:5.

 

A na koho se nedostalo? Místo v top trojce uteklo například útočníkovi Lučice Tomáši Teplanovi. Ten sice dvěma brankami přispěl k vysoké výhře Lučice nad favorizovanou Mírovkou, ovšem jeho fanoušci nebyli dostatečně aktivní, a proto se mezi tři nejlepší borce nedostal.

 

Konečné výsledky hlasování:

1. Daniel Prchal (FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou) - 46%

2. Dušan Čapek (FC Chotěboř B) - 14%

3. Jan Žíla (TJ Sokol Štoky) - 10%


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou