Rozhovor s Janem Šejnohou: Trápí nás neproměňování jasných brankových příležitostí

0

Další rozhovor o zimní přípravě týmů pardubické 1. B třídy jsme pořídili s Janem Šejnohou, který je předseda klubu TJ Sokol Kunčina. Kunčina v současné době zažívá krušné chvíle. Tým, který se ještě nedávno držel v 1. A třídě Pardubického kraje, se nyní krčí na 12. místě tabulky 1. B třídy se ziskem 10 bodů. Fotbalisté Kunčiny ale neklesají na mysli a budou se snažit dostat kunčinský fotbal zase na úrověň, kterou si tamní klub zasluhuje. Pokud vás zajímají názory a odpovědi Jana Šejnohy, tak si neváhejte přečíst tento rozhovor.

Jak probíhá zimní příprava A týmu?

Zimní příprava je v plném proudu, trénuje se třikrát týdně: v úterý tělocvična, v pátek večerní fotbálek a v sobotu venkovní fyzická příprava. V půlce února nás čeká čtyřdenní soustředění v Bystřici nad Pernštejnem kam vyrážíme již třetím rokem. Jezdíme společně, tedy žáci, dorost i muži.

 

Jaká plánujete přípravná utkání?

Co se týká přátelských utkání jsou v únoru domluveny tři zápasy, a to s mužstvy z Králík, Bystřice nad Perštejnem B a Příkazů a ještě je v jednání jeden zápas v březnu.

 

Máte nějaké nové posily nebo odchody?

Nejvíce nás tlačí bota na postu brankáře, dosavadní brankář David Hensl dostal pracovní nabídku mimo republiku, takže je v jednání hlavně post brankáře, ale je možné že se ještě podaří nějaké posily do mužstva přivést. Nechci být konkrétní, dokud není vše potvrzeno. Do dnešního dne mužstvo nikdo neopustil. Pouze Ladislav Švanda přechází z hráče do pozice trenéra, kde vytvoří dvojici s dosavadním trenérem Zdeňkem Pešavou.

 

Co očekáváte od jarní části sezony?

Od jarní části očekáváme že se po nevydařeném podzimu (stejně jako loni) dostaneme do klidného středu tabulky a nebudeme se do posledních zápasů strachovat o setrvání v soutěži.

 

Jak byste zhodnotil dosavadní průběh sezony?

Předvedená hra v podzimní části sezony nebyla špatná, bohužel nás dlouhodobě trápí neproměňování jasných brankových příležitostí. Na druhou stranu množství obdržených hrozně laciných branek. Tomu také odpovídá momentální postavení v tabulce a počet bodů, ale nevěšíme hlavu a pokusíme se porvat o body v jarní části.

 

Kunčinu čeká hned 26.3.2023 od 15:00 velmi důležitý úvodní souboj jarní části sezony se sousedem v tabulce z Pomezí na hřišti soupeře. Určitě na tento zápas doražte, protože to bude boj o veledůležité body do souboje o záchranu v 1. B třídě.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou