Mistrovice drží krok s Českou Třebovou B, hostujícím Kerharticím nasázely bůra

0

Mistrovice porazily Kerhartice vysoko 5:1 a stále drží krok s B týmem České Třebové. O postupu se tak bude bojovat co nejdéle.

Na těžkém terénu hrál ze začátku lépe domácí tým Mistrovic. Kerharticím ani nedal čas na rozkoukání a už ve 2. minutě po skvěle zahraném dlouhém autu vstřelil první gól utkání. První poločas byl plný šancí na obou stranách a domácí fanoušci tak rozhodně nemohou říci, že by si první poločas neužili, však do šaten hráči odcházeli za stavu 3:1 pro domácí.

Mistrovice těžily z domácího publika a lepší produktivity a 3 body zůstaly po pohodlné výhře 5:1 doma. I přes rozdíl 4 branek byly Kerhartice více než vyrovnaný soupeř.

 

Trenér domácích k zápasu řekl: Zápas byl vyrovnaný, takže jsem rád, že to všichni hráči zvládli pod tlakem. I když některé souboje zaváněly zraněním, tak to dopadlo dobře. Za výhru jsem samozřejmě rád.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou