Ohlédnutí za 22. kolem, všem týmům se podařilo skórovat

0

V 22. kole jsme mohli vidět spoustu gólů, konkrétně všechny týmy se dokázali prosadit a my si zde rozeberem výsledky.

Sestava kola zde

Vyhlášení hráče kola zde

Rozhovor s hráčem kola zde

Expert tip na další kolo

 

Jedovnice 2:1 Adamov

Jedovnice se opět radovaly z vítězství a opět pouze o gól. Mezi střelce se zapsal Mlčoušek a Pernica. Na straně hostů se prosadil Bobák. Hostům se ve venkovích zápasech nedaří a ani teď se jim bodovat nepodařilo.

Více čtěte zde

 

Lipovec 4:4 Bořitov

Zápas v Lipovci diváky rozhodně nenudil. Obě mužstva si na své konto připsala 4 góly a body si spravedlivě rozdělila. Domácí hrozili hlavně ze standartních situací a jedna taková jim dopomohla v zisku bodu, kdy v závěru vyrovnával Šíbl.

Více čtěte zde

 

Skalice n.Svitavou 1:3 Boskovice B

Boskovice rapidním tempem dotahují první Cetkovice a tentokrát to schytala Skalice. Po skvělém výkonu Preče si hosté připsali další 3 body a jejich forma dál roste. 

Více čtěte zde

 

Svitávka 6:1 Drnovice

Moravan si doma doslova zastřílel a hlavní roli hrál Rohutskyi. Začátek zápasu rozhodl a Drnovicím se podařilo pouze snížit z penalty. To bylo ze strany hostí téměř vše. V 82. minutě se nechal vyloučit Opletal a bude svému týmu chybět v následujících zápasech

Více čtěte zde

 

Knínice 1:5 Vysočany - Šošůvka

Hrůzostrašný první poločas v podání domácích dovršila červená karta jejich brankáře. Vysočany si poté přesilovou hru pohlídaly a ve druhém poločase se jim podařilo vedení ještě navýšit na konečných 1:5.

Více čtěte zde

 

Doubravice n.Svitavou 2:1 Olešnice

Duo Dovrtěl - Schuch hrálo ve výkonu domácích zásadní roli. Dovrtěl se dvěma brankami posunul v tabulce střelců opět výše. Hostům se podařilo pouze snížit penaltou, kterou proměnil Petrželka

Více čtěte zde

 

Cetkovice 4:1 Černá Hora

Lídr z Cetkovic si pohlídal domácí utkání proti Černé Hoře a opět se posunul blíže k postupu. Nesmíme zapomínat, že Cetkovícím stále zbývá odehrát dvě utkání navíc oproti svým nejbližším pronásledovatelům.

Více čtěte zde


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou