TOP 11 krajského přeboru dle trenérů

0

Sestava roku je již známa a můžete v ní stále hlasovat. V článku najdete jednotlivé trenéry a jejich pohled na ideální jedenáctku ročníku 22/23.

Celkem deset trenérů nám odeslalo svoji ideální jedenáctku, od ostatních trenérů (FC Boskovice, Svratka Brno, Dosta Bystrc, FC Kuřim, MS Brno a Bosonoh) nám snad ještě se zpožděním dorazí abychom i ty mohli zveřejnit. Trenérskou anketu jednoznačně ovládlo ofenzivní trio Svoboda (FC Kuřim), Stehlík (FC Sparta Brno) a Dostálek (SK Líšeň "B"), kteří se objevili v nejvíce sestavách jednotlivých trenérů. 

Tímto článkem bych uzavřel soutěžní ročník 22/23. "Benfice" Líšně gratulujeme k postupu a přejeme ať se daří, Ivančicím, které soutěž opouští hlavu vzhůru a zabojovat znovu o postup do krajského přeboru.

HLASOVÁNÍ PRO HRÁČE ROKU:
SESTAVA ROKU JIHOMORAVSKÝ KRAJSKÝ PŘEBOR


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou