Expert tipy: Soběslav překvapí a doma porazí Osek

0

Jako každý týden vám přinášíme tipy experta soutěže Josefa Nováka. Dle jeho názoru dokáže Soběslav doma porazit druhý Osek. Dále čeká jasné výhry Písku nad Dačicemi, či Prachatic s Hlubokou. Poprvé také přinášíme tipy redakce.

Třeboň – Rudolfov

1.5.2015 – 18:00

Třeboň poslední dva zápasy nezvládla a nejspíš definitivně ztratila kontakt s čelem tabulky. Naopak od Rudolfova to poslední dobou není úplně špatný, ale občas zbytečně ztrácí dobře rozehranné zápasy. Čekám velice vyrovnaný duel, který by mohla rozhodnout jediná branka.

Tip experta: 0

Tip redakce: 1

 

Jindřichův Hradec – Sedlice

2.5.2015 – 10:15

Už to vypadalo, že Hradec půjde do trháku, ale ztráta v Čimelicích postupové cíle značně narušila. Domácí jsou ovšem doma silní a po zaváhání v minulém kole půjdou pevně za třemi body. V zápase by mohlo být k vidění hodně branek. Předpokládám jednoznačnou záležitost v podání J. Hradce.

Tip experta: 1

Tip redakce: 1

 

Písek “B“ - Dačice

2.5.2015 – 13:15

Domácí sbírají na jaře body výhradně doma, kde ještě neztratili. Naopak venku se jim bodovat zatím nepovedlo. Myslím, že tato zajímavá bilance nepozbude pravidelnost ani tentokrát a rovnice Písek doma = výhra, bude platit i nadále.

Tip experta: 1

Tip redakce: 0

 

Prachatice – Hluboká

2.5.2015 – 17:00

Tady by nemělo být o čem. Domácí na jaře hrají výborně a čelo tabulky nemají daleko. Když se nestane nic nečekaného, Prachatičtí by měli s přehledem zvítězit.

Tip experta: 1

Tip redakce: 0

 

Soběslav – Osek

2.5.2015 – 17:00

Hráči Rašeliny se chtějí co nejdříve dostat ze sestupových vod a poslední výsledky jim určitě vlily optimismus do žil. V tomhle zápasu čekám překvapení kola, kdy se Soběslav dostane do relativně klidných vod tabulky a na dálku pomůže J. Hradci.

Tip experta: 1

Tip redakce: 0

 

Dražice – Želeč

3.5.2015 – 17:00

Vzhledem k pořadí v tabulce by se dalo říci, že nezajímavý duel, ovšem v situaci, kdy 8. a 16. tým dělí pouze 5 bodů je to pro oba mančafty velice důležité utkání. Prohra ani pro jednoho nevěstí nic dobrého. Čekám spíše urputnost a bojovnost než fotbalovost. Týmy by si mohly body rozdělit.

Tip experta: 0

Tip redakce: 1

 

Jankov – Čimelice

3.5.2015 – 17:00

Oba týmy hrají na jaře ve velké pohodě a okupují přední příčky tabulky. V tohle zápase by si diváci mohli přijít na své, sice jde o postavení na čtvrtém, či pátém místě tabulky, ale spíš si myslím, že bude k vidění uvolněný fotbal, ve kterém budou padat branky. Věřím v kouzlo domácí Precis arény.

Tip experta: 1

Tip redakce: 0

 

Kaplice – Veselí

3.5.2015 – 17:00

Pokud Kapličtí za rok nechtějí hrát A třídu nesmí doma rozdávat body. Pokud hráči domácího celku nechají na hřišti všechno, věřím v jejich výhru a odpoutání se ode dna tabulky a další zápletku v boji o záchranu.

Tip experta: 1

Tip redakce: 0

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou