Lídr okresu poprvé v nesnázích

0

V dohrávce úvodního kola Poháru předsedy OFS v Rovni poprvé lehce zavrávoraly Sezemice, které jinak s přehledem kosí své soupeře v Okresním přeboru Pardubic. Bez kanonýra Radka Bukače dostal prostor široký kádr Spartaku. V normální hrací době skončilo utkání 2:2, rozhodnout musel až penaltový rozstřel. V něm již hosté dominovali 0:3.

TJ Sokol Roveň : Spartak Sezemice 2:2, na penalty 0:3

24. Melc 1:0, 39. Vach 1:1, 51. Karel 1:2, 94. Hofman 2:2

 

Průběh utkání zhodnotil trenér domácích Ladislav Skalický:

Oproti sobotě jsem v zápase udělal několik změn, včetně postu brankáře, kde nám pomohl Roman Valenta. Očekávali jsme tlak Sezemic a první poločas se hrál na naší polovině. Přečkali jsme několik nebezpečných standartek a šancí. Z ojedinělého výpadu se individuálně prosadil stoper Hofman a pro Melce již nebylo problém trefit odkrytou branku. Bohužel jsme vedení do poločasu neudrželi a další z mnoha standartek neuhlídali. Druhá půle začala v podobném duchu jako první a brzy jsme inkasovali krásnou brankou z půlky hřiště. Obdržený gól nás však nepoložil a postupem času jsme začali přebírat otěže zápasu my a posledních 15 minut se hrálo jen před brankou Sezemic. Vyloženou šanci neproměnil Mládek a jasná penalta po faulu na Hofmana se nekopala. Tlak se stupňoval a odměnou bylo vyrovnání v nastaveném čase, kdy Mládek vrátil přetažený balón před branku a pro Hofmana již nebyl problém zavěsit. Penalty nebudu radši komentovat...pochvala pro všechny za bojovnost až do konce.

I když hosté nebyli kompletní a šlo jen o pohárové utkání, dala Roveň návod ostatním týmům, kudy by vedla cesta k bodům proti dosud suverénním Sezemicím.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou