PREVIEW víkendových zápasů 9. kola 1.A třídy sk. B Olomouckého kraje

0

Tento víkend nás čeká už 9. kolo 1.A třidy sk. B. O víkendu nás čekají dva zápasy v sobotu, čtyři zápasy v neděli a jeden zápas ve středu. Podívejte se jaké zápasy se odehrají.

FK Hlubočky – TJ Sokol Slavonín (30.09.2023)

Třetí tým tabulky přivítá doma Slavonín, který se nachází na šestém místě. Hlubočky letos zatím prohrály pouze s Velkou Bystřicí. Hosté prohráli dvakrát, a to s Velkou Bystřicí a Novými Sadami. Domácí jsou lehkým favoritem, ale hosté nic nedají zadarmo.

 

FC Kralice na Hané – SK Chválkovice (30.09.2023)

Druhý tým tabulky zavítá do Kralic na Hané, které se poslední zápasy zvedají. Domácím se poslední zápasy bodově daří a minulý víkend si připsali první letošní výhru. Jenže tenhle víkend je nečeká nic jednoduchého. Hosté jsou jasným favoritem, ale ve fotbale se může stát cokoliv a Kralice by se v posledních zápasech neměli podceňovat.

 

FK Nové Sady B – FC Beňov (01.10.2023)

Domácím se poslední zápasy moc nepodařili. Naopak hosté z Beňova mají velmi dobrou formu. Pět zápasů už neprohráli a z toho mají čtyři výhry za sebou. Domácí nečeká lehké utkání, ale pokud zlepší produktivitu můžou bojovat o body.

 

FK Velká Bystřice – TJ SOKOL OPATOVICE (01.10.2023)

Jeden z favoritů na postup Velká Bystřice doma přivítá Opatovice. Hosty nečeká nic lehkého, ale pokud se dokáže prosadit duo Klvaňa a Šigut mohli by hosté překvapit. Důležité pro hosty bude držet co nejdéle útočníky domácích na uzdě. Velká Bystřice by měla utkání zvládnout.

 

SK Slatinice – SK Bělkovice-Lašťany (01.10.2023)

Hostům se poslední dva zápasy nepovedli a budou si chtít zlepšit chuť u předposledního týmu tabulky. Domácí Slatinice hráli vyrovnané zápasy, ale na body to nestačilo. To se budou chtít snažit napravit v dalším domácím zápase.

 

FC Sigma Hodolany – TJ Sokol Kovalovice (01.10.2023)

Hodolany budou doma hostit Kovalovice, které ještě letos venku nebodovaly. Hostům se v minulém zápase zranili další dva hráči, kteří tak rozšířili marodku hostů. Kovalovicím poslední dva zápasy bodově vyšli, ale tento víkend je nečeká nic lehkého. Pro domácí dobrá šance bodovat po prohře z minulého víkendu proti Beňovu.

 

FK Spartak Lipník nad Bečvou – FC Želatovice B (04.10.2023)

9. kolo nám uzavře souboj Lipníku s Želatovicemi, který se odehraje až ve středu. Lipníku se nedaří, a to se budou chtít snažit změnit proti Želatovicím. Domácí odehráli 27.9. pohárové utkání, které zvládli a zvítězili 3:2. Pro Želatovice je v utkání dobrá příležitost pro získání třech bodů a lehkému vzdálení se spodním příčkám tabulky.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou