PREVIEW víkendových zápasů 10. kola 1.A třídy sk. B | Olomouckého kraje

0

10. kolo je před námi. Vosbotu nás čekají tři zápas a v neděli se odehrají čtyři utkání. V sobotu se můžeme těšit na utkání Chválkovic se Slatinicí a derby mezi Hlubočky a Bělkovicemi. V neděli jede Velká Bystřice na težkou půdu do Beňova. Podívejte se jaké další zápasy se o víkendu odehrají.

FK Spartak Lipník nad Bečvou – FC Sigma Hodolany (07.10.2023)

Lipníku se posledních pět zápasů vůbec nepodařilo. Navíc nemají tolik odpočinku, jako soupeř z Hodolan. Hosté poslední zápas dokázali vyhrát 3:0 proti Kovalovicím a budou na to chtít navázat.

 

SK Chválkovice – SK Slatinice (07.10.2023)

Domácí jsou jasným favoritem na tři body. Slatinice dokázaly minulé kolo vybojovat tři body, ale tenhle víkend je čeká náročnější soupeř.

 

SK Bělkovice-Lašťany – FK Hlubočky (07.10.2023)

Domácím se poslední zápasy moc nedaří a tenhle víkend jim v cestě stojí třetí Hlubočky. Pokud chtějí domácí bodovat budou muset zastavit silnou ofenzívu hostů.

 

TJ SOKOL OPATOVICE – FC Kralice na Hané (08.10.2023)

Domácí čeká nepříjemný soupeř z Kralic, který se poslední zápasy zvedl. Opatovice jsou doma velmi silné a utkání by měli zvládnout. Kralice můžou těžit z týmového výkonu, ale musí si dát pozor na gólové hráče domácích.

 

TJ Sokol Kovalovice – FK Nové Sady B (08.10.2023)

Kovalovice čeká v neděli těžký zápas proti Novým Sadům. Minulý víkend sice domácí prohráli 3:0, ale výkonem byli lepším týmem pouze bez branek. Pokud na tohle gólově navážou můžou tento víkend bodovat. Kovalovice zatím doma prohráli pouze jednou a ani hosty nečeká lehké utkání.

 

FC Beňov – FK Velká Bystřice (08.10.2023)

Až do posledního zápasu byl Beňov dobře rozjetý. Na minulý víkend budou chtít nechat zapomenout a opět bodovat. V cestě jim stojí Velká Bystřice, která letos jde za postupem. Ani jeden tým nečeká lehké utkání.

 

FC Želatovice B – TJ Sokol Slavonín (08.10.2023)

Domácí odehráli utkáni ve středu a budou mít méně času na odpočinek než hosté. Pro hosty může být tohle výhodou. Hostům minulé utkání nevyšlo a budou na něj chtít nechat zapomenout. Naopak Želatovicím bodově poslední zápas vyšel, ale výkonem to nebylo ono.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou