PREVIEW víkendových zápasů 11. kola 1.A třídy sk. B | Olomouckého kraje

0

O víkendu startuje už 11. kolo souteže. Ve světě sice momentálně probíha reprezenační prestávka, ale o víkedový fotbal nepříjdete. V sobotu se odehrájí dvě utkání, za zmínku stojí utkání mezi Hlubočky a Chválkovicemi, tedy zápas třetího z druhým. V neděli nás čeká pět utkání. K favoritovi z Velké Bystřice přijedou Kovalovice, kterým se letos venku nedaří. 

FC Kralice na Hané – FC Beňov (14.10.2023)

Oba celky poslední dvě utkání nebodovaly. Hostům bude chybět nejlepší střelec Machač, který dostal minulý víkend červenou kartu. Oba týmy budou chtít zpátky navázat na bodové zápasy, ale ani jednoho nečeká nic lehkého.

 

FK Hlubočky – SK Chválkovice (14.10.2023)

Souboj třetího týmu z druhým. Hlubočky po vítězném derby budou chtít obrat o body i druhý tým tabulky, na který by se mohly přiblížit. Naopak Chválkovice budou chtít získat tři body a dál vyvíjet tlak na první Velkou Bystřici, která vede pouze o skóre.

 

FK Nové Sady B – FK Spartak Lipník nad Bečvou (15.10.2023)

A-tým Nových Sadů hraje v sobotu, a proto můžeme očekávat nějakou posilu pro B-tým. Hosté minulý víkend poprvé zvítězili a určitě na to budou chtít navázat. Nové Sady budou chtít nechat zapomenout na porážku 5:0 z Kovalovic a hosty nečeká nic lehkého.

 

FK Velká Bystřice – TJ Sokol Kovalovice (15.10.2023)

V utkání je jasný favorit domácí Velká Bystřice, která zatím jde za postupem. Kovalovicím se sice doma daří, ale venku je to úplný opak. Venku zatím ještě ani jednou nebodovaly a ve venkovní tabulce jsou na posledním místě se skórem 3:24.

 

TJ Sokol Slavonín – SK Bělkovice-Lašťany (15.10.2023)

Domácím se poslední dva zápasy nepovedli, kdy ze dvou zápasů mají skóre 1:13 a nula bodů. Tohle budou chtít odčinit v zápase proti Bělkovicím, které se také trápí. Hosté z Bělkovic poslední čtyři zápasy prohrály. Poslední výhru datují 9.9. proti Novým Sadům. Oba týmy hrají o hodně a čeká nás vyrovnané utkání.

 

SK Slatinice – TJ SOKOL OPATOVICE (15.10.2023)

Domácím se zatím letos doma nedaří. Ze čtyř zápasů vyhráli jednou a jsou na předposledním místě v domácí tabulce. Ve stejné situaci se nachází i soupeř z Opatovic. Hostům se doma daří, ale venku je to jiná písnička. Ze čtyř zápasů také vyhráli pouze jednou. Pro obě mužstva příležitost bodovat.

 

FC Sigma Hodolany – FC Želatovice B (15.10.2023)

Domácí mají poslední čtyři zápasy jako na houpačce. Dvě výhry doma a dvě prohry z venku. Když se podíváme na poslední čtyři zápasy Želatovic, tak také najdeme šest bodů, ale za jednu výhru venku a jednu doma. Oba týmy jsou na tom podobně a čeká nás vyrovnané utkání.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou