První kolo Poháru PKFS: Kontumace, debakly i přestřelky

0

Úvodní duely Poháru PKFS máme za sebou. Viděli jsme rovnou 68 gólů, jeden zápas skončil kontumací, v Žákavě si domácí proti Nepomuku střihli prodloužení a penalty, po kterých se nakonec radovali hosté.

Kanonýrem prvního kola se bezesporu stal útočník Horšovského Týna. Tým hrající 1.A třídu vyzval na svém hřišti účastníka krajského přeboru z Nýrska a když po prvním poločase vedli domácí po čtyřech gólech Mykoly Dibrivnyie 4:0, bylo vymalováno.

O nejvyšší výhru se zasloužili hráči Tlučné. Ti přijeli na hřiště Bělé nad Radbuzou, která hraje domažlický okresní přebor. Účastník 1.A třídy zde zvítězil 8:0.

 

Na ohlasy ze zápasů se můžete podívat v přiložené galerii. Zápasy druhého kola jsou naplánovány na 2. březen 2024 - tedy týden před začátkem jarní části sezóny pro krajský přebor a 1.A třídu, tři týdny před startem všech tří skupin 1.B tříd.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou