Rekapitulace podzimu v číslech. Co stálo za úspěšností jednotlivých týmů a na čem musí někteří z nich před jarem zapracovat?

0

Pořadí, získané body nebo střelené góly jsou to nejdůležitější. Jak se k ale celky k těmto hodnotám dopracovaly. Právě například získané body, karetní tresty a hlavně góly jsme rozpitvali do podrobnějšího přehledu v galerii podle jednotlivých týmů i s následným porovnáním mezi sebou.

 

 

Kolik bodů týmy ztratily či naopak získaly, kdy se nejčastěji střelecky prosazovaly, kdo byl na podzim nejtrestanější tým nebo u koho platilo můj dům, můj hrad. Nechybí jak shrnutí jednotlivých týmů tak jejich porovnání s ostatními. Galerie obsahuje i výčet železných můžu, tedy těch, kteří nastoupili do všech zápasů. Někteří z nich dokonce nevynechali ani minutu. Podívejte se.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou