TOP 11 krajského přeboru dle trenérů a realizačních týmů

0

Sestava podzimu je již známa a můžete v ní stále hlasovat. V článku najdete jednotlivé trenéry a členy realizačních týmů a jejich pohled na ideální jedenáctku podzimu 2023.

Celkem 15 týmů ze 16-ti nám odeslalo svoji ideální jedenáctku, což je naprosto skvělé. Chybí nám pouze od týmu FK SK Bosonohy. Doufáme, že i ti nám ještě svoji jedenáctku zašlou abychom ji mohli zveřejnit. Tuto anketu jednoznačně ovládl Tomáš Selinger (FC Sparta Brno), který je hned v 11-ti sestavách. Následně se jednimi z nepostradatelných stali: Martin Kříž (Tatran Rousínov), Jan Pluháček (FC Kuřim), Tomáš Bělehrádek (FK Kunštát) a Tomáš Ondroušek (SK Krumvíř).

Všem týmům přejeme krásné Vánoce a šťastný nový rok 2024. Ať zimní přípravy jdou podle plánu a vyhýbají se vám zranění. Budeme se těšit opět na jaře.

HLASOVÁNÍ PRO HRÁČE PODZIMU: 

SESTAVA PODZIMU JIHOMORAVSKÝ KRAJSKÝ PŘEBOR

Hlasovat můžete až do 20.1. 2024, kdy ve 20:00 poznáme vítěze!


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou