FOTO: Dýšina se s Letnou měsíc před prvním mistrovským utkáním rozešla v přípravě smírně

0

Do ostrého startu jarní části soutěže oběma týmům zbývá ještě měsíc. Rozdíl jedné soutěže byl mezi Letnou (Městský přebor) a Dýšinou (I.B třída) znatelný hlavně v prvním poločase. Po změně stran se ale Letná zlepšila a nakonec se jí povedlo ztrátu dvou branek smazat.

Na umělé trávě doubraveckého Senca odehrály své první přípravné utkání celky Dýšiné a Letné. Letná se v jarní části bude muset obejít bez svého nejlepšího střelce Víta Skalského, který zkouší své štěstí na Košutce. Absence útočné síly byla v prvním poločase vidět. Dýšina hned od začátku potvrzovala roli favorita. Svého soupeře přehrávala a po rychlé brance vedla. Když pak před poločasem své vedení ještě o jednu branku navýšila, vypadalo to, že si v poklidu dojde pro vítězství. Letná se ale nevzdala a ve druhém poločase se díky zlepšenému výkonu dostala nejprve ke snížení a nakonec i k vyrovnání na konečných 2:2.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou