Hajduk Lipník má za sebou první jarní přípravu

0

Fotbalisté hajduku Lipník si v přípravných zápasech připsali jednu výhru a jednu porážku

Muži mají za sebou první 2 přátelské utkání.

 

4.2. Hajduk - Dobšice "B" 1:5 (0:0)

Góly: Štáva

 

Na první přátelské utkání jsme domlouvali soupeře, z okresní soutěže, aby jsme na začátek přípravy měli srovnatelného soupeře, bohužel soupeř přišel v mixu "A" a "B" týmu a již od začátku byla vidět obří kvalita hráčů soupeře na středu hřiště, soupeř nás ve většině utkání přehrával a od 60. minuty jsme již nestíhali držet tempo a soupeř nám nasázel vícero gólů. Opravdu poklona před středovými hráči soupeře, kteří hráli skvěle. Z našich výkonů bych chtěl vyzdvnihnotu výkon Mašeji a Vozára.

 

18.2. Hajduk - Dukovany 3:2 (1:0)

Góly: Jarý, Vozár, Štáva

 

Se silným soupeřem z vyšší soutěže jsme chtěli držet náš styl hry a rozdat si to s ním naférkovku. Což se nám nakonec podařilo. Do zápasu jsme vstoupili se 110% nasazením a v první půlce byli lepším týmem, kdy jsme si vytvořili 4 gólové situace a jednu proměnili. Ve druhé půlce se hra vyrovnala a postupně soupeř začal přebírat otěže, kdy nás na posledních 20 minut zatlačil před naše vápno a my jsme byli zbytečně zbrklí a spoustu míčů zbytečně ztráceli a tím soupeři ještě více přidali vítr do plachet. V zápase bych chtěl pochválit celý střed hřiště za výborný výkon a Vozára za velice nadstandartní výkon. Kaňkou je pro nás pouze vážné nezaviněné zranění Křemenáka.

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou