Rozhovor s obráncem Janem Caltou

0

O skvělé jarní formě Seče se toho napsalo už mnoho. Dalším důkazem bylo prvenství Jana Calty v anketě o hráče kola. S tímto obráncem vám nyní přinášíme rozhovor.

Honzo, v první řadě gratuluji k prvenství v anketě o Hráče kola. Prozraďte nám, jakého největšího fotbalového úspěchu jste dosáhl?

Tak zatím jsem největšího úspěchu nedosáhl, ale snad jednou v životě přijde.

 

 

Poslední zápas v Záhoří se povedl nejen Vám, ale celému týmu. Favoritovi jste uštědřili debakl 1:6. Jak se výhra rodila?

Ano, povedl se celému týmu a jsem za to moc rád. Byl to pro nás těžký zápas, nečekal jsem, že soupeři dáme šest gólů. Výhra se rodila jen díky tomu, že jsme si řekli v šatně, jaké budeme plnit úkoly a ty jsme splnili na sto procent.

 

 

K výhře jste přispěl gólem z penalty. Máte přesně určené, že penaltu kopete vy?

Ano, přispěl jsem gólem a jsem moc rád, že jsem penaltu proměnil. Musím však poděkovat mému spoluhráči Martinu Plojharovi, který tu penaltu vybojoval. Ano, pokutové kopy máme určené a vždy na ně jdu já.

 

 

Víte předem, kam ji kopnete, nebo čekáte na pohyb brankáře?

Tak je to vždy težké rozhodnutí, ale pokaždé se dopředu rozhodnu, kam ji kopnu. Na pohyb brankáře nečekám.

 

 

A do třetice o pokutových kopech: troufl jste si někdy na Panenkův „dloubák“?

No, na Panenkův dloubák bych si asi netroufl, i když občas jsem na to pomyslel.

 

 

Přesuňme se k Seči. Ta je na jaře jako vyměněná. Již po třech zápasech má stejně bodů jako za celou zimní část. V čem je změna?

Ano, jsme jako vyměněný. Jsem za to moc rád, že nám to na jaře takhle jde. Zimní část se nám bohužel moc nepodařila. Změna je rozhodně v trenérovi a také v nás, hráčích.

 

 

V neděli nastoupíte na půdě Hradce, prvního celku tabulky. Jaké utkání očekáváte?

Bude to pro nás moc tězký zápas, ale budeme se snažit, abychom vyhráli. Myslím si, že to zvládneme, ale musíme hrát jako na půdě Záhoří.

 

 

Co říkáte na formu Radka Tymla, který za poslední tři zápasy skóroval osmkrát?

Radek Tyml je pro nás obrovskou posilou. Formu má dost slušnou a pevně věřím, že mu vydrží co nejdéle. Jsem moc šťastný, že s ním můžu hrát v týmu, je moc pěkné, když vám spoluhráč jako je Radek dá ve třech zápasech osm gólů. Za to bych mu chtěl poděkovat. Pro mě je to fotbalista s velkým F.

 

 

Otázka na závěr: odkud jste se dozvěděl o našem webu a jak se Vám tento projekt zamlouvá?

O vašem webu jsem se dozvěděl od lidí z týmu. Zamlouvá se mi to dobře, je fajn, když jste zvolen hráčem kola. Udělalo mi to obrovskou radost.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou