Záložník Václav Martinovský nejlepším hráčem kola!

0

A opět ta Seč! Hráči týmu s nejlepší jarní formou pravidelně okupují vítěznou příčku naší ankety. A ne jinak tomu bylo i tentokrát.

Na prvním místě se totiž umístil Václav Martinovský. Záložník klubu TJ Seč předvedl na půdě silného Hradce B velmi podařený výkon korunovaný dvěma góly. První branka padla v 42. minutě, podruhé se prosadil v minutě 77. I díky tomuto skvělému počinu dokázala Seč vyhrát 5:3. Martinovský získal 36% ze všech odevzdaných hlasů.

 

Na druhém místě se s 22% hlasů umístil Jan Šmejkal. Toto jméno je určitě překvapením, neboť hradecký obránce musel strpět prohru 3:5 na vlastním hřišti. Seč je sice ve skvělé formě, přesto byl Hradec favoritem. Šmejkal ale i všichni jeho spoluhráči budou chtít v příštím utkání v Líšiné určitě vyhrát.

 

Posledním do třetice je Pavel Pechr. Brankář Záhoří se zaskvěl v utkání s posledním Ptenínem. Za svá záda nepustil jedinou střelu a pomohl svému týmu k pohodové výhře 3:0. Tento výkon ocenili hlasující 11% hlasů.

 

Všem třem gratulujeme!


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou