EXPERT TIP - 17.kolo Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2016-2017

Datum kola: 14.5.2017

0

Expertem pro 17. kolo se stává Radek Vodička z Myslibořic.




Radek Vodička

Začátek mé kariéry byl v CSK Myslibořice, kde jsem hrál za mladší žáky. Po rozpadu mladších žáků CSK Myslibořice jsem na čas zakotvil v Hrotovicích. Asi zlomový rok pro moji fotbalovou „kariéru“ byl rok 2002, kdy se podařilo založit starší žáky TJ Myslibořice a od té doby s výjimkou jednoho roku, kdy jsem hrál za dorost v Jaroměřích, jsem Myslibořickým patriotem.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Přibyslavice jsou na svém hřišti hodně silný tým. Jejich rychlý přechod do útoku bude dělat Slavicím velký problém, přičtu-li k tomu formu kanonýra Lopatáře nemyslím si, že Slavice získají potřebné body k záchraně ve třetí třídě. Tip 5:1.

Tip experta: 0 22 - 56 - 22 %
Komentář experta:

Zápas týmů ze středu tabulky. Očekávám velkou bitvu, ve které budou mít oba týmy spoustu gólových šancí. V tomto zápase očekávám remízu. Tip 2:2

Tip experta: 1 89 - 0 - 11 %
Komentář experta:

Zápas týmů z konce tabulky. V tomto zápase favorizuji domácí tým. Kouty sice v minulém zápase jasně prohráli v Radoticích, ale na domácím hřišti si body vzít nenechají a vyhrají 2:0.

Tip experta: 1 78 - 22 - 0 %
Komentář experta:

Souboj týmů z popředí tabulky nabídne ofenzivní podívanou. Litohoř v minulém kole s námi prohrála na domácím hřišti a jistě už bude chtít ukončit svou nepříznivou sérii, která činí 3 prohry v řadě. Jakubov remizoval doma se Syrovicemi.  Myslím si, že domácí kanonýr Jan Grün ukáže své fotbalové schopnosti a strhne vítězství na stranu Litohoře. Tip 3:1.

Tip experta: 1 67 - 11 - 22 %
Komentář experta:

Šlágr kola. Na podzim nás Opatov přejel 3:0. Nyní však budeme hrát na domácím hřišti, kde se pokusíme tuto prohru hráčům Opatova vrátit. V minulém kole se nám podařilo porazit druhou Litohoř. Doufám, že navážeme na dobrý výkon a výhrou se přiblížíme na 3 body právě Opatovu. Tip 3:1.

Tip experta: 1 78 - 11 - 11 %
Komentář experta:

Podhorácko v uplynulém soutěžním víkendu jen těsně prohrálo s lídrem soutěže z Opatava. Domamil bude mít těžkou úlohu  vyválčit nějaký ten bod. U tohoto zápasu očekávám výhru domácího celku. Tip 3:0.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Martin Čapoun 4
2. Zdeněk Daniel 4
3. Kamil Svoboda 4
4. Pavel Tržil 3
5. Luboš Lopatář 3
6. Karel Jenerál 3
7. Jan Hobza 3
8. Filip Šťastný 0
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.