EXPERT TIP - 22.kolo Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2016-2017

Datum kola: 18.6.2017

0

Expertem pro 22. kolo se stává Tomáš Man ze Smrku .




Tomáš Man

K fotbalu mě přivedl můj táta. Jsme fotbalová rodina, takže u nás se to předává z generace na generaci. Začínal jsem v šesti letech doma ve Smrku. Odtud jsem zamířil do Vladislavi, Poté jsem hrál mimo jiné v Brně v Bystrci, ale i vzhledem k náročnému dojíždění  přišel logický přesun do Tj Bopo Třebíč a když došlo ke spojení fotbalových klubů v Třebíči, tak jsem působil v HFK Třebíč. Odsud jsem zamířil na roční hostování do Náměště nad Oslavou, načež jsem poté přestoupil  z HFK Třebíč do Budišova, následovalo angažmá v Přibyslavicích, půlroční hostování  v Jaroměřicích, návrat znovu do Přibyslavic, odkud jsem se vrátil, jak já říkám s oblibou po 25ti letech harcování zpátky domů do Smrku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 37 - 25 - 38 %
Komentář experta:

Domácí hrající celé jaro v třebíčském azylu se sice dlouhodobě výsledkově trápí, ale přesto věřím, že poslední utkání sezony svěřenci kolem hrajícího trenéra Hrbáčka zvládnou a rozloučí se sezonou vítězstvím.

Tip experta: 2 25 - 13 - 62 %
Komentář experta:

Těžký zápas na tipování. Domácí hrají v posledních zápasech sice v okleštěné sestavě, ale i tak doma sbírají body. Rudíkovu jde stále o hodně a čeká na zaváhání vedoucího Pyšela. Proto se spíše přikláním k vítězství hostujícího týmu, kterému ovšem ani toto vítězství k postupu stačit nebude.

Tip experta: 2 25 - 25 - 50 %
Komentář experta:

Byl bych to špatný kapitán, kdybych nevěřil svému týmu. Takže doufám, že odčiníme domácí porážku z minulého týdne a z Rouchovan si odvezeme tři body.

Tip experta: 0 37 - 25 - 38 %
Komentář experta:

Oběma týmům už v podstatě o nic nejde, takže si v tomto posledním zápase sezony body rozdělí.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

I když Hrotovice v posledním domácím zápase proti Koněšínu i v devíti hráčích překvapili a brali vítězství, tak tentokrát to na horké půdě v Radkovicích na jejich vítězství nevidím a spíše se přikláním k vítězství domácích.

Tip experta: 2 25 - 0 - 75 %
Komentář experta:

Hostům už zbývá pouze poslední krůček k historickému postupu, který si  podle mého názoru tento tým kolem kapitána Ondry Tůmy za celou sezonu zaslouží. Takže pro mě jasná dvojka a minimálně týdenní mistrovské pyšelské oslavy (smích).

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Karel Horký 4
2. Petr Zahradníček 4
3. Daniel Procházka 4
4. Tomáš Man 3
5. Ondřej Tůma 3
6. Martin Skryja 2
7. Lukáš Mikyska 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.