EXPERT TIP - 1.kolo Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018

Datum kola: 12.8.2017

0

Úvodní kolo Ondrášovka KP je tu! V soutěži se potká hodně nových týmů - Horky nad Jizerou, Nespeky, Kutná Hora, Spartak Příbram, Klíčany a Libiš. Úvodní kolo může být pro čtenáře a tipujícího dosti nevyzpytatelné, ale potvrdí se zde, proč se naše rubrika tipovaných zápasů nazývá Expert tip! Protože jen opravdový expert do začátku pobere nejvíce bodů. Ať se daří při tipování!




Tomáš Pešek

Expertem pro úvodní kolo se stal Tomáš Pešek, brankář rakovnického SK, které dokázalo nakonec postoupit o soutěž výš a bude hrát Divizi A! Tento gólman zažil celou minulou sezónu v Ondrášovka KP, a tak právě on přináší svůj pohled na prvé kolo! Např. vedlejšímu městu - Novému Strašecí, příliš nevěří. Sestupující Kutnou Horu naopak favorizuje nejen v tomto zápase!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 33 - 0 - 67 %
Komentář experta:

Nováček proti jednomu z lepších celků... Na úvod pro Klíčany velice těžký zápas, kde se tak trochu ukáže, jestli dokáží sekundovat podobným týmům jako jsou Rejšice nebo jestli budou sbírat body s méně kvalitními soupeři, i když je soutěž relativně vyrovnaná. Osobně si myslím, že Rejšice potvrdí roli favorita a zvítězí.

Tip experta: 1 83 - 17 - 0 %
Komentář experta:

Ještě minulou sezónu divizní celek z Kutné Hory přivítá na svém hřišti Lhotu, která se v kraji zachránila v posledních zápasech, kdy zajímavým způsobem porážela soupeře z vyšších pater... Kutná Hora v tomto zápase soupeře porazí a bude se pohybovat na nejvyšších pozicích od začátku soutěže.

Tip experta: 0 83 - 17 - 0 %
Komentář experta:

V tomto zápase si zahraji remízu za 3.50 (smích). Další nováček proti Berounu, který se v minulém ročníku umístil na spodních příčkách. Pro oba bude vstup do nové sezóny velmi těžký a tento zápas vidím jako remízový.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Bývalý kolega Šimáno (Martin Šimek) zamkne svou svatyni a Tuchlovice v čele s ním budou brát tři body!

Tip experta: 0 50 - 33 - 17 %
Komentář experta:

Další dle mě velmi vyrovnaný zápas, který nebude mít v základní hrací době vítěze. Očekávám vyrovnaný souboj a na každé straně jednu branku.

Tip experta: 2 0 - 17 - 83 %
Komentář experta:

Postupující z A třídy proti sestupujícímu z divize. Ještě minulou sezónu rozdíl dvou soutěží, který by se měl projevit a já si myslím, že se také projeví!

Tip experta: 1 83 - 17 - 0 %
Komentář experta:

Poříčí využije při vstupu do nové sezóny domácího prostředí a Novostrašecké porazí.

Tip experta: 1 50 - 33 - 17 %
Komentář experta:

Další těžký zápas na tipování... Vidím to na vyrovnaný zápas, ve kterém může rozhodnout jediná branka a já si myslím, že se domácí budou nakonec radovat.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Tomáš Ježek 5
2. Erik Leonhardt 5
3. Venca Likeš 5
4. Michal Koštíř 4
5. Tomáš Pešek 4
6. Petr Sedláček 3
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.