EXPERT TIP - 2.kolo MSFL , 2017-2018

Datum kola: 13.8.2017

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, vyplnit komentáře a své tipy. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Michal Muzikant

Redaktor fotbalunas.cz, Olomouckého deníku a časopisu Fotbal netradičně. Bývalý hráč SK Uničov a FK Mohelnice, který nyní působí v divizním Šumperku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 72 - 14 - 14 %
Komentář experta:

Otrokovice působí na začátku sezóny špatně. 6:0 prohra v poháru s divizním Slavičínem 2:5 doma s HFK. Rýmařov v prvním zápase dlouho sahal po skalpu Prostějova, ale nezvládl konec a nebral ani bod, ale myslím, že v Otrokovicích už si to pohlídá a zvítězí.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Kroměříž výhrala v Uničově, dobře se jevilo hlavně trio Neubert, Kovář a dvougólový Silný. Hulí přišel o Lacigu a Pospíšila, což jsou velké ztráty a doma nestačil na Líšeň. Myslím že Kroměříž vyhraje.

Tip experta: 1 67 - 22 - 11 %
Komentář experta:

HFK Olomouc vyřadila v poháru Frýdek - Místek, Brno a v prvním kole přesvědčivě vyhrála v Otrokovicích. Na tyhle výkony naváží a Valašské Meziříčí tak bude na první body čekat.

Tip experta: 0 67 - 33 - 0 %
Komentář experta:

Uničov v přípravě nepůsobil nejlépe, prohrál v Kozlovicích v poháru 3:0, teď úvodní kolo s Kroměříží doma 2:3, ikdyž si vytvořil šance na vyrovnání. Velké Meziříčí vyhrálo 3:1 v Hlučíně, když otočilo zápas. Vsadil bych neprohru domácích, ale přikloním se spíše k remíze, protože Uničov umí na tohoto soupeře zahrát a nebude chtít mít před třetím kolem, kdy jej doma čeká silný Prostějov na kontě nula bodů.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Hodonín v bitvě nováčků vydřel v závěru 3 body, v utkání byl lepším týmem a sílu potvrdil i v poháru kdy 1:0 porazil Vítkovice. Mohelnice má úplně nový tým a bude trvat než si to sedne. Zároveň je otázka jakou bude mít tým sílu po odchudech Hapala, Bzirského, Markoviče, Pinkavi, FIalu a Heidenreicha.

Tip experta: 1 89 - 11 - 0 %
Komentář experta:

Prostějov má svoji sílu a myslím, že ji v tomto utkání potvrdí a utkání strhne na svoji stranu dříve, než v Rýmařově.

Tip experta: 1 67 - 22 - 11 %
Komentář experta:

Petřkovice mají doma velkou sílu, vyhrály v Mohelnici a vyhrají i doma s Vyškovem.

Tip experta: 1 89 - 0 - 11 %
Komentář experta:

Líšeň ukázala kvalitu v Hulíne a Uherský Brod je nováček, který to bude mít hodně těžké. Líšeň je zkušenější mužstvo a zápas si pohlídá.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Venca Likeš 4
2. Lukáš Broža 3
3. Martin Výmola 3
4. Kamil Furik 3
5. Petr Munduch 3
6. Matej Kuncendorfer 3
7. Ondřej Šišma 3
8. Jaroslav Provaz 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.