EXPERT TIP - 3.kolo Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2017-2018

Datum kola: 20.8.2017

0

Expertem pro 3 kolo se stává Jan Kolman z Přibyslavic.




Jan Kolman

Fotbal jsem začínal hrát v Čechtíně za žáky. Po zrušení žáků v Čechtíně jsem šel s bráchou hrát do Třebíče za Slávii Třebíč.  Začínal jsem v základně. V průběhu  žáků došlo ke sloučení s Bopem a já pokračoval za HFK Třebíč přes všechny kategorie až do mužské kategorie kde jsem hrál již v dorosteneckém věku za juniorku krajský přebor a mám i jeden start v Divizi za A tým  (takovej Jarda Kužel). V mládežnických kategoriích jsem odehrál pár zápasů i za výběr kraje Vysočina.  Po půlroční přestávce od fotbalu jsem přestoupil do Přibyslavic, kde působím do teď a vypadá to že zde i skončím a to možná hned tuto sezonu.  K fotbalu mě dovedl táta, který pro mě vždycky byl a bude fotbalovým vzorem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 73 - 27 - 0 %
Komentář experta:

Třebelovice budou chtít navázat na výhru v Hrotovicich.  Studenci se zatím příliš nedaří, proto věřím že se jim to povede. Výhra domácích.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Vladislav jsem dlouho hrát neviděl, ale věřím v její kvality z vyšší třídy. Mají dobré fotbalisty v čele s Martinem Chalupou. Výhra domácích

Tip experta: 1 82 - 0 - 18 %
Komentář experta:

Jemnicko bude chtít odčinit prohru s Chlistovem doma s Náměští, která mě v Pribyslavicích moc nepřesvědčila, se to domacim dle mého povede.

Tip experta: 0 55 - 27 - 18 %
Komentář experta:

Tady dám remízu. Výčapy jsou remízový mančaft a za Chlistov se opět trefí kanonýr Hrůša.

Tip experta: 1 55 - 27 - 18 %
Komentář experta:

Hrotovicim se v okrese zatím příliš nedaří a Opatov prohrál oba zápasy o jednu branku. Remízový zápas,  ale věřím že rozhodne  domácí prostředí  a Opatov bude slavit první vitezstvi.  Rozhodující branku dá Mirek Solař.

Tip experta: 0 46 - 45 - 9 %
Komentář experta:

Opět dám remízu. Pyšel je pro mě zatím příjemné překvapení soutěže.  Kluci Tůmovi opět ukáží že fotbal hrát umí a s nepříjemnou Blatnicí bod ziskaji.

Tip experta: 1 73 - 0 - 27 %
Komentář experta:

Bude to těžký zapas,  Hornímu Ujezdu se daří a Durdík má opět střeleckou,  ale věřím že Kopec Durdíka uhlídá a náš rychlík Škorpa alespoň jednou uteče zkušenému Vácovi s Ošmrcem. Výhra domácích.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Jiří Höfner 6
2. Petr Munduch 5
3. Jan Nejerál 5
4. Venca Likeš 5
5. Michal Vodička 3
6. Jan Kolman 3
7. Luboš Lopatář 3
8. Jiří Oulehla 3
9. Ondřej Tůma 2
10. Radek Durda 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.