EXPERT TIP - 3.kolo Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2017-2018

Datum kola: 20.8.2017

0

Expertem pro 2.hrací kolo se stává Luboš Lopatář z Přibyslavic.




Luboš Lopatář

K fotbalu mě dovel můj táta, který je do teď mým vzorem. Svoji kariéru jsem začal už v Přibyslavické přípravce, poté v žácích, přes dorost, který byl spojen s Okříškami. Pak následoval velký skok do chlapů, který zapříčinil, že jsem fotbalu dal na půlroku sbohem. Po čase mi ale začínal víc a víc chybět, tak jsem se k němu vrátil a jsem mu věrný dodnes. O změně klubu nepřemýšlím, jsem spokojený. Ale na telefonát od Zinédine Zidana čekám. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 87 - 0 - 13 %
Komentář experta:

Očekávané derby hned ve druhém kole :) Vstup do nové sezóny se ani jednomu týmu nepovedl, proto si oba budou přát vyhrát. Uvidíme co postaví Okříšky a co my :D Utkání může dopadnout jakýmkoliv výsledkem ale přeci jen doufám že se Přibyslavicím podaří vyhrát (úsměv).

Tip experta: 1 87 - 0 - 13 %
Komentář experta:

Třebíč se v prvním utkání nové sezóny předvedla velice dobře. Naopak Litohoř na svém domácím hřišti zaváhala s Jakubovem a proto tipuji výhru Třebíče.

Tip experta: 0 37 - 38 - 25 %
Komentář experta:

Zde tipuji remízu. Těžko říct jak jsou oba týmy připraveny na novou sezónu ale když si vzpomenu na minulou sezónu, dal bych na dělbu bodů (úsměv)

Tip experta: 2 25 - 13 - 62 %
Komentář experta:

Čáslavice v prvním kole moc nepřesvědčili že jdou z vyšší soutěže a prohráli v Podhorácku. Myslibořice se letos podle mého budou pohybovat vysoko v tabulce a proto bych řekl že zápas vyhrají.

Tip experta: 2 62 - 0 - 38 %
Komentář experta:

Tohle utkání hodně ovlivní s čím nastoupí rezerva Syrovic. Ale i přesto si myslím, že je Radotice výborný soupeř a tipuji že si odveze všechny 3 body!!

Tip experta: 1 74 - 13 - 13 %
Komentář experta:

Souboj rezervních týmu. Uvidíme, který tým si bude moci vypomoci z A mužstva. Přikloním se spíše na výhru domácích, budou je tlačit do předu domácí fanoušci (úsměv).

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Kamil Svoboda 4
2. Pavel Tržil 4
3. Karel Jenerál 3
4. Martin Čapoun 3
5. Jan Hobza 2
6. Petr Munduch 2
7. Venca Likeš 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.