EXPERT TIP - 10.kolo MSFL , 2017-2018

Datum kola: 8.10.2017

0

Expertem dalšího kola je Tomáš Binar. Každý víkend se hraje o skvělé ceny od SportFotbal.cz. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Tomáš Binar

Bývalý hráč Opavy, který si zahrál MSFL i za Zábřeh a Uničov, se kterým loni skončil první. Momentálně působí ve 4. nejvyšší soutěži v Rakousku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 79 - 7 - 14 %
Komentář experta:

V obou táborech došlo před sezonou ke změnám. Přesto si myslím, že kvalita například v podobě Radima Baranka je na straně hostí, kteří navíc po sérii zápasu bez výher budou chtít 3 body. Věřím tedy hostům.

Tip experta: 2 14 - 0 - 86 %
Komentář experta:

Tady to vidím na jasnou záležitost. Kroměříž jako vždy atakuje vrch tabulky a na hřišti trápící se Holice zvítězí.

Tip experta: 0 50 - 36 - 14 %
Komentář experta:

V Rýmařově mám hodně kamarádů, kteří jsou i velmi dobrými fotbalisty. Doma potrápí každého soupeře. Hosté můžou být zatím s průběhem sezóny spokojeni. Osobně jsem je viděl letos v Hodoníně, kde vyhráli zcela zaslouženě 1:4. Zajímavý zápas by mohl skončit remízou.

Tip experta: 1 79 - 21 - 0 %
Komentář experta:

Tipovat správně výsledky Hulína je velký kumšt. Domácí se musí vypořádat se ztrátou podle mě jednoho z nejlepších hráčů MSFL, Jardy Lacigy. Přesto si myslím, že zkušenost v podobě Ondřejky nebo Motala je na straně Hulína a v tomhle zápase se to projeví.

Tip experta: 1 93 - 7 - 0 %
Komentář experta:

Rozhodnou zkušenosti borců z Prostějova, takže za mě jasná jednička.

Tip experta: 0 42 - 29 - 29 %
Komentář experta:

Za mě jednoznačně nejzajímavější zápas kola. Domácí výsledkově tápou, což je pro mě velkým překvapením, protože mají ve svém středu zkušené a kvalitní borce. Vyškov má opět kvalitně poskládaný tým. Tipuji remízu.

Tip experta: 1 93 - 7 - 0 %
Komentář experta:

Kluci se rozjížděli po těžkém začátku pomalu, ovšem poslední domácí zápas, kdy zničili Hulín 7:2, už to byl ten starý dobrý Uničov z minulé mistrovské sezóny. Navíc v době zápasu už bude doufám jeden nejmenovaný hráč taťkou, takže o motivaci oslavit co nejvíc gólů bude postaráno. Domácí vyhrají minimálně o 3 branky.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Asi nejde tipovat jinak než vítězství domácích, kteří mají úžasnou formu, která ale zcela odpovídá složení kádru. Hosté ovšem předvádějí výborné výkony. Jeden z nich jsem viděl v Hodoníně, kde nezaslouženě brali jen bod. Na domácí to ale stačit nebude.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Tomáš Pešek 5
2. Petr Munduch 5
3. Venca Likeš 5
4. Marek Wrána 5
5. Jiří Chlup 5
6. Kamil Furik 4
7. Štefan Valigurský 4
8. Peter Harčarik 4
9. Jaroslav Provaz 4
10. Luděk Kolář 3
11. Jiří Frait 3
12. Ondřej Šišma 3
13. Jiří Jetmar 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.