EXPERT TIP - 11.kolo Vysočina | Krajský přebor , 2017-2018

Datum kola: 15.10.2017

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny od SportFotbal.cz. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Petr Pešek

Petr je 29-letý obránce týmu Kovofiniš Ledeč nad Sázavou a v tipérské tabulce momentálně okupuje 14. místo s 45.7% úspěšností.

 

V Ledečském týmu nastupuje stejně jako jeho bratr útočník Jenda Pešek s kterým jsme měli rozhovor jako hráčem 8.kola KP.

Petr nám o sobě řekl pár slov a také popsal poslední odehraný zápas z jeho pohledu na hřišti v Přibyslavi.

 

Pracuji v jedné místní zámečnické firmě. Ve většině svého volného času jsem na trávníku a ve zbytku se snažím věnovat svým blízkým. V zimním období hraji hokej v Ledečské Hobby lize. Nemám snad ani žádného oblíbeného hráče a když už mám sledovat fotbal v televizi, tak se mrknu na Real Madrid.

Představa s Ledčí? Můj sen se splnil a to tak, že jsme vykopali Krajský přebor. Momentálně je mým přáním se s týmem pohybovat v horních patrech tabulky a udržení zdravotní kondice všech hráčů.

 

K zápasu v Přibyslavi:

 

Již při vstupu v civilu na okraj hrací plochy nám bylo jasné, že tohle nebude lehké utkání. Vlivem nepříznivého počasí se po 10 minutách hry ze zatravněného hřiště stávala jílovitá zabahněná plocha a na tom se opravdu moc fotbal hrát nedá. V první části poločasu jsme si vytvořili několik dobrých šancí a dokázali jsme proměnit jednu po křídelní akci. Během poločasu domácí několikrát zahrozili chytrými balony za naši obranu a do konce prvního poločasu se jim podařilo srovnat. Během poločasové přestávky se přehnala slušná dešťová přeháňka, která již zdevastovanému povrchu opravdu nepomohla.

Do druhého poločasu jsme tedy šli s tím, že to bude boj a body si odnese ten tým, který bude na nelehkém povrchu hrabat až do konce utkání. Při nepohledné kopané se asi v 60. minutě zahrával rohový kop a dobrým náběhem a důrazem našich hráčů a následným strhnutím pohybu domácích hráčů si obrana Přibyslavi vrazila gól do vlastní sítě. Do konce zápasu několikrát domácí zahrozili opakovanými nákopy za naši obranu, ale díky dobré pozornosti našeho golmana jsme vítězství udrželi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 8 - 17 - 75 %
Komentář experta:

Pokud Chotěboři, která si v minulém kole pěkně zastřílela nedošla munice, měla by na kanonádu gólů navázat a odvést si z Košetic 3 body. Domácí jim to ale zadarmo nedají.

Tip experta: 1 84 - 8 - 8 %
Komentář experta:

Pelhřimovští budou dělat vše pro to, aby odčinili prohru z malého hřiště ze Speřic. V případě, že Velmez neposílí nějakými hráči z A-týmu, Pelhřimov vyhraje.

Tip experta: 0 64 - 29 - 7 %
Komentář experta:

V tomto utkání půjde o opatrnou hru, jelikož se jedná o souboj soupeřů z horní části tabulku se skoro srovnatelným počtem bodů. Během zápasu nepadnou více jak 2 branky.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Humpolec má nejméně obdržených gólů v soutěži, takže to je dostatečná vizitka obrany a k tomu rychlík Dalík se bude hostující obraně špatně nahánět. Kouty jsem hrát neviděl, ale vzhledem k jejich postavení v tabulce to bude utkání, které si Humpolec pohlídá a v suchém triku vyhraje.

Tip experta: 1 25 - 17 - 58 %
Komentář experta:

Obrana Okříšek patří mezi nejlepší a tým se na ní dost spoléhá. Pokud bude pracovat kompaktně jako v předchozích zápasech a neinkasuje do prvního poločasu, do konce zápasu si udrží čisté konto. Dokonce by mohlo dojít i k nějakému náhodnému úniku domácích hráčů po brejku a zajištění tak výhry domácích. Samozřejmě netřeba opomenout kvality hostující Bystřice, ale body by tentokrát mohly zůstat v Okříškách.

Tip experta: 1 79 - 7 - 14 %
Komentář experta:

Nebereme nic jiného, než 3 BODY.

Tip experta: 2 14 - 36 - 50 %
Komentář experta:

Přibyslav si určitě bude chtít spravit chuť po domácí prohře a ven pojede bodovat. Jaroměřicím se vůbec nedaří a myslím, že i po výsledku z Chotěboře nebude v kádru panovat dobrá nálada. Proto Přibyslav vyhraje a možná i nějakým vysokým rozdílem.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Venca Likeš 6
2. Jakub Pospíchal 6
3. Karel Řehoř 6
4. Jiří Jetmar 5
5. Pavel Bureš 4
6. František Nečas 4
7. Vojtěch Čuřík 4
8. Petr Pešek 4
9. Petr Jelínek 4
10. Petr Munduch 4
11. Filip Kubíček 3
12. Petr Holenda 3
13. Libor Smejkal 3
14. Michal Zaviska 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.