EXPERT TIP - 13.kolo Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2017-2018

Datum kola: 1.4.2018

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny od SportFotbal.cz. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Tomáš Man

 K fotbalu mě přivedl můj táta. Jsme fotbalová rodina, takže u nás se to předává z generace na generaci. Začínal jsem v šesti letech doma ve Smrku. Odtud jsem zamířil do Vladislavi, Poté jsem hrál mimo jiné v Brně v Bystrci, ale i vzhledem k náročnému dojíždění  přišel logický přesun do Tj Bopo Třebíč a když došlo ke spojení fotbalových klubů v Třebíči, tak jsem působil v HFK Třebíč. Odsud jsem zamířil na roční hostování do Náměště nad Oslavou, načež jsem poté přestoupil  z HFK Třebíč do Budišova, následovalo angažmá v Přibyslavicích, půlroční hostování  v Jaroměřicích, návrat znovu do Přibyslavic, odkud jsem se vrátil, jak já říkám s oblibou po 25ti letech harcování zpátky domů do Smrku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Hosté vyrukují v Třebenicích s novou akvizicí Mirkem Pitorem, který prý u nás, podle svých slov, nedostával tolik prostoru a neměl takové herní vytížení, jak by si sám asi tento velezkušený player představoval. Nicméně ani tento žolík Radkovicím nepomůže a z Třebenic se budou vracet tentokrát s prázdnou.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Sousedské derby na úvod jara. Po dlouhé zimní přestávce budou chtít domácí vykročit do druhé poloviny sezony vítězně, takže i v tomto zápase to vidím na výhru domácích. Těm by měl tentokrát osmi bodový náskok z podzimní části soutěže snad stačit k vysněnému postupu do okresu.

Tip experta: 1 89 - 11 - 0 %
Komentář experta:

Domácí režisér hry Honza "Sigi" Sirota si během zimní přípravy pohlídal životosprávu a bude to právě on, který nechá v úvodním domácím zápase promluvit svoji pověstnou levačku a utkání rozhodne (úsměv).

Tip experta: 0 25 - 50 - 25 %
Komentář experta:

Domácí produkují doma nátlakový fotbal, který jim vychází a pravidelně zde bodují. Bosna naopak bude opět spoléhat na střelecký apetit nestárnoucího Jardy Fraňka. Oba soupeři se tak nakonec rozejdou na úvod jara smírně.

Tip experta: 2 0 - 0 - 100 %
Komentář experta:

Tady nemůžu jinak. Vše se odvíjí od kvalitní zimní přípravy a až samotné mistrovské zápasy ukážou, jak na tom doopravdy jsme. Z kluků ale cítím v kabině velké odhodlání a vůli odvézt si z Kralic tři body. Zápas bude opět speciální pro našeho brankáře Dominika Klištince, který věřím, že to stejně jako na podzim vzadu opět zamkne a v předu se konečně probere Tomáš "Pato" Patočka a složí tak gólové zápisné (úsměv).

Tip experta: 1 87 - 13 - 0 %
Komentář experta:

V souboji rezervních týmů rozhodne domácí prostředí, kteří si tak dalším vítězstvím upevní druhé místo v tabulce.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Martin Skryja 4
2. Venca Likeš 3
3. Jiří Jetmar 3
4. Tomáš Man 3
5. Karel Horký 2
6. Štěpán Dvořák 2
7. Lukáš Mikyska 2
8. miroslav pelan 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.