EXPERT TIP - 17.kolo Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2017-2018

Datum kola: 15.4.2018

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny od SportFotbal.cz. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Jakub Neuvirth

Dnes jsme o tipy poprosili stálici v brance Okrouhlice Jakuba Neuvirtha, známějšího pod přezdívkou Kvido. Kvido je výborný brankář, ale věnuje se i pískání, stejně jako dalším sportům - volejbalu a badmintonu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 84 - 8 - 8 %
Komentář experta:

Kožlí hraje doma velice dobrý fotbal na svém velkém hřišti a síla Dolního Města je hlavně na domácím trávníku. Tudíž díky těmto faktům a tabulkovému postavení obou celků tipuji výhru domácích.

Tip experta: 2 8 - 25 - 67 %
Komentář experta:

Lipnice většinu svých bodů získává doma,ale už venkovní prohra 7:0 v Přibyslavi naznačuje, kdo bude favoritem tohoto duelu. Tipuji tedy výhru Přibyslavi.

Tip experta: 0 75 - 17 - 8 %
Komentář experta:

Velmi specifický trávník v Dlouhé Vsi bude dělat hostům určitě problémy jako všem ostatním oddílům. Avšak si myslím,že si hosté odvezou trochu překvapivý bod, protože už musí zabrat na cestě za záchranou.

Tip experta: 0 75 - 25 - 0 %
Komentář experta:

Tady to vidím, na remízu. Mám pocit, že bojovné Hněvkovice konečně zabodují. Uvidíme zda se Světlá poučí z lehkovážné ztráty posledního zápasu.

Tip experta: 0 75 - 25 - 0 %
Komentář experta:

Byl bych velice rád ,kdybychom se ve Šmolovech pokusili získat nějaké body,ale bude to velmi těžké. Na jejich hřišti se nám dlouhodobě nedaří a pokud nebudeme mít 100% sestavu,tak můžeme těžko pomýšlet na nějaký super výsledek. Ale týmu věřím a tipuji remízu.

Tip experta: 1 92 - 8 - 0 %
Komentář experta:

Tady bych byl velmi překvapen kdyby Keřkov, který v letošní sezoně nezískal venku ještě ani jeden bod něco uhrál. Minulý týden jsem měl možnost jejich hru vidět a pochybuji,že to bude na domácí tým stačit. Na podzim sice utkání v Keřkově, které jsem pískal, skončilo remízou 0:0 , ale spíše jen díky velice nekvalitnímu a malému hřišti v Keřkově. Tipuji tedy výhru Vísky.

Tip experta: 1 92 - 8 - 0 %
Komentář experta:

Broďáci jsou na své „umělce“ takřka k neporažení a nepočítám s tím,že by bylo v silách Věžnice toto změnit. Myslím si,že kombinační hra brodu nebude hostům svědčit a domů pojedou s prázdnou.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Jiří Jetmar 7
2. Kamil Brázda 7
3. Filip Venc 7
4. Radek Čapek 7
5. Vojtěch Čuřík 7
6. Luděk Freudenreich 6
7. Venca Likeš 6
8. Jakub Bačkovský 4
9. Lukáš Málek 4
10. Lenča Beránková 4
11. Patrik Ledvinka 4
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.