EXPERT TIP - 32.kolo ČFL , 2017-2018

Datum kola: 17.6.2018

0

Závěrečné kolo ČFL otipoval jako expert Jan Matas, pravidelný účastník této tipovačky. Každý víkend se hraje o skvělé ceny od SportFotbal.cz. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získáváš bod.




Jan Matas

Českou třetí ligu zná Jan Matas velmi dobře. Nakoukl do ní už v roce 2012 v dresu Domažlic, ve kterých hostoval z Viktorie Plzeň, odkud zamířil na definitivní přestup do Tachova, se kterým si zahrál v této soutěži dvě sezony. Po odhlášení Tachova pak přestoupil do Králova Dvora. V aktuální sezoně se z třiceti zápasů trefil čtyřikrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 92 - 0 - 8 %
Komentář experta:

Chrudim, která si v posledním kole zajistila postup do FNL, náležitě oslaví postup i na domácím hřišti a jasně přejede padající Nymburk. Do hry o titul krále střelců může ještě promluvit Kopecký, nicméně si myslím, že 3 a více gólů jsou nad jeho síly.

Tip experta: 1 83 - 17 - 0 %
Komentář experta:

A zase ta umělka! Souboj dvou tabulkových sousedů, kterým se nepovedlo jaro, tak jak si představovali. V tomto zápase bude rozhodovat domácí prostředí a Vyšehrad bez problémů vyhraje. Josef Čtvrtníček dá gól.

Tip experta: 1 92 - 8 - 0 %
Komentář experta:

O postupujících a sestupujících je už jasno, nicméně tento zápas nabídne přímý souboj o čtvrté místo a hraje se i o titul krále střelců ČFL. Vyhrají Domažlice, které jsou na svém hřišti velice silné. Dva góly dá Péťa „Tormaschine“ Došlý a přeskočí tak v tabulce střelců Lukáše Batku, který v tomto zápase vyjde naprázdno.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Jaro se nám nepovedlo a všichni v týmu si to uvědomujeme. Proti Čížové chceme a budeme bojovat naplno a rozloučíme se před domácími diváky touto výhrou. O nějakého góla se postará Martin „Všudybílek“ Krausič a Rudymu Novasovi z pozice stopera to tam taky padne.

Tip experta: 1 67 - 25 - 8 %
Komentář experta:

Benešov hraje poslední kola ve velké pohodě a potvrdí to na svém hřišti proti Jirnám. Svojí sérii čtyř výher rozšíří na pět zápasů.

Tip experta: 1 92 - 8 - 0 %
Komentář experta:

Benátky z posledních pěti zápasů vydolovaly pouze tři body. Na hřišti Ústí se nehraje dobře a Benátky bohužel prohrají.

Tip experta: 1 58 - 25 - 17 %
Komentář experta:

I v tomto zápase bude hrát roli domácí prostředí a Litoměřicko tak vyhraje. Za Litoměřicko se prosadí David Surmaj.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. karel kotyk 4
2. Venca Likeš 4
3. Pavel Chmelík 4
4. Peter Harčarik 4
5. Marian Geno 4
6. Michal Kunc 4
7. Josef Tůma 4
8. Jan Matas 4
9. Jiří Jetmar 4
10. Josef Paulovič 4
11. Lenka Lenka 3
12. Libor Hájek 3
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.