EXPERT TIP - 26.kolo Ústecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 19.6.2016

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, vyplnit komentáře a své tipy. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Kristián Solar

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Pokud chce Straškov ještě pomýšlet na udržení v B třídě, musí vyhrát a já si myslím, že ví o co hrají a musí doufat v ostatní příznivé výsledky.

Tip experta: 0 50 - 50 - 0 %
Komentář experta:

Dubí už má na 99% jisté místo v dalším ročníku B třídy a určitě budou chtít poslední kolo ukázat, co v nich je. Naopak Kopisty ještě mohou pomýšlet na 2. místo. Bude to velmi vyrovnaný zápas, který skončí zaslouženou remízou.

Tip experta: 2 0 - 0 - 100 %
Komentář experta:

Kozly na jaře neuhráli ani bod a v posledních kolech dostávají pořádný debakl. Jejich hrozné výkony nemají proti Liběšicím šanci. Jasná výhra hostů.

Tip experta: 2 25 - 0 - 75 %
Komentář experta:

Sice Libochovicím o nic už nejde, ale doufám, že budou v posledním kole chtít ukázat, že si postup do A třídy zasloužili právem a skončí jako správný "mistr" výhrou.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Hrob jistě bude chtít odčinit pekelnou porážku v Litoměřicích, navíc na vlastní půdě. Lukavec se prezentuje kvalitním fotbalem, ale myslím si, že na Hrob to stačit nebude.

Tip experta: 2 0 - 0 - 100 %
Komentář experta:

Bezděkov se v posledních kolech trápí, i když v Lukavci uhráli remízu, proti Oldřichovu a jejich nejlepšímu střelci celé B třídy nebudou mít žádnou šanci.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Libor Pokorný 4
2. Kristián Solar 3
3. Ondřej Novák 2
4. Paco Vazques 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.