EXPERT TIP - 3.kolo Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017

Datum kola: 28.8.2016

0

3. kolo soutěže je tady a výsledky víkendových zápasů natipovalo hned 10 expertů. Všichni z nich se shodují, že Pšovka B nevyhraje nad Vojkovicemi, Horní Počaply neprohrají doma s Veltrusy, Obříství udrží svou neporazitelnost proti Dolním Beřkovicím a Všestudy doma budou bodovat proti Hořínu. Ze všech tipů jsme ke zveřejnění vybrali tipy Jana Blahuta (27).




Jan Blahut

Útočník Lobkovic, který hned v prvním kole zazářil díky čtyřem trefám do sítě Řepína. Ve druhém kole se do sítě Dolních Beřkovic netrefil, přispěl ale k dalšímu bodovému zisku svého týmu, který má po dvou kolech na svém kontě již 5 bodů. Honza svému týmu v domácím zápase proti Vysoké věří na vítězství!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 0 80 - 20 - 0 %
Komentář experta:

Že by si hosté ze Všestud odvezli nějaké body? Stát se to může, což dokazuje i příběh Vysoké z 1. kola. Většina tipujících si ale myslí opak...

Tip experta: 1 33 - 13 - 54 %
Komentář experta:

Honza věří svému týmu proti zatím bodově stoprocentnímu soupeři. Také Lobkovice jsou na tom ale v úvodu sezóny velmi dobře, a tak se dá očekávat dramatický zápas.

Tip experta: 0 80 - 20 - 0 %
Komentář experta:

Obříství vlétlo do nové sezóny jako uragán a zatím je stoprocentní. Překvapení se ale může stát vždycky a přesně to očekává Jan Blahut v tomto zápase. Hosté si podle něj odvezou bod.

Tip experta: 2 20 - 47 - 33 %
Komentář experta:

V zápase týmů, kterým se úvod soutěže nepovedl, favorizuje náš expert zkušenější mužstvo hostí. Domácí i po tomto zápase zůstanou na nule.

Tip experta: 2 27 - 20 - 53 %
Komentář experta:

Dost možná šlágr kola mezi dvěma týmy, které se budou chtít pohybovat v tabulce nahoře. Jan Blahut v tomto případě favorizuje tým Guttenbergů ze Mšena.

Tip experta: 1 73 - 20 - 7 %
Komentář experta:

Ani na třetí pokus Veltrusy nezabodují - takový je názor tipéra. V Horních Počaplech to budou mít hosté složité a odjedou s prázdnou.

Tip experta: 1 73 - 20 - 7 %
Komentář experta:

Horní Beřkovice se v úvodu sezóny prezentují kvalitními výkony, zatímco výsledky Kostelce jsou jako na houpačce. To by se mohlo projevit i tentokrát.

Tip experta: 2 0 - 20 - 80 %
Komentář experta:

Výkony Pšovky jsou vždy nevyzpytatelné, a to zvláště v domácím prosředí. Tentokrát ale drtivá většina tipujících včetně Jana Blahuta věří, že si Vojkovice díky své kvalitě odvezou všechny body a udrží svou stoprocentní bilanci.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Tomáš Přibík 5
2. Michal Vítovec 5
3. Ladislav Plicka 5
4. Daniel Hynek 5
5. Martin Štolba 4
6. Daniel Hnízdil 4
7. Michaela Kabátová 4
8. Jan Blahut 3
9. Jan Havlík 3
10. Richard Kinter 3
11. David Fajt 3
12. jakub polák 3
13. jiří svatuška 3
14. Jiří Guttenberg st. 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.