EXPERT TIP - 2.kolo Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2016-2017

Datum kola: 3.9.2016

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, vyplnit komentáře a své tipy. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Jirka Stoupa

redaktor

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 20 - 20 - 60 %
Komentář experta:

Žíželice úvodní utkání v derby v Krakovanech nezvládly a na domácím hřišti se budou muset předvést v lepším světle. Nučice zahájily výhrou nad Kouřimí, ale uvidíme, co předvedou na cizím hřišti. Nenašel jsem, kdy se tito soupeři potkali naposledy v soutěžním zápase. Možná mi pamětníci pomohou...

Tip experta: 0 60 - 20 - 20 %
Komentář experta:

Kouřim podruhé venku bude chtít nějaké body. Domácí jsou namlsaní výhrou v Jevanech a body potřebují potvrdit i na vlastním hřišti. Zajímavostí bude souboj bratrů Holubů... Tyto týmy se naposledy vzájemně utkaly před třemi roky a ve třech po sobě jdoucích sezónách byla úspěšnější Kouřim. Na bečvareckém hřišti jsou tři zápasy vyrovnané 1 - 1 - 1, v Kouřimi dokázaly Bečváry uhrát jediný bod.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Břežany se po poslední sezóně v "B" třídě bez bodu určitě těší na první bodový zisk. První kolo měly odložené a tak se jejich forma musí teprve ukázat. Jestřábka si to doma pohlídá. Poslední vzájemné zápasy jsou ze sezóny 2012/13, kdy vyhrál vždy tým na domácím hřišti 2:1. Posledních osm zápasů má vyrovnanou bilanci 3 - 2 - 3.

Tip experta: 1 30 - 30 - 40 %
Komentář experta:

Vsadím na to, že Osek naváže na podzim loňské sezóny, kdy byl doma k neporažení a Zásmukům udělil debakl 7:2. Dokázali pak i v jarní mizerné části získat body i v Zásmukách za výhru 3:0.

Tip experta: 2 80 - 10 - 10 %
Komentář experta:

Oba týmy začaly sezónu výhrou. Je otázkou, koho první kolo více uspokojí? Obě mužstva se vzájemně utkávají v posledních pěti letech a na libodřickém hřišti jsou úspěšnější domácí 3 - 1 - 1. V poslední sezóně Libodřice doma vyhrály a z Konárek přivezly dva body.

Tip experta: 1 40 - 20 - 40 %
Komentář experta:

Domácí musí odčinit blamáž z úvodního kola, ale ani Pečky nemají ještě žádný bod. V posledních dvou sezónách zvítězil vždy tým na domácím hřišti.

Tip experta: 2 30 - 20 - 50 %
Komentář experta:

Plaňany doma body nerozdávají, ale Krakovany budou pokračovat na vítězné vlně jara. Zápasy minulého ročníku skončily vždy výhrou domácího mužstva: PLA - KRA 2:1, KRA - PLA 3:2.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Honza Špinka 5
2. Miroslav Černý 5
3. Ondřej Fabián 5
4. Pavel Krutský 4
5. Jan Vedral 4
6. Marek Šulc 4
7. Tomáš Freund 3
8. Dominik Kočí 2
9. FIlip Kubalik 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.