EXPERT TIP - 12.kolo Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2016-2017

Datum kola: 12.11.2016

0

Minulé kolo přineslo hodně překvapivých výsledků a tipéři měli maximální úspěšnost tří zápasů ze sedmi. Jak si povedou v předposledním kole? Budou Břežany pokračovat ve sbírání bodů? Nučice se dvěma navrátilci z marodky pokusí bodovat v Krakovanech. Do Bečvár přijede těžký soupeř z Libodřic. Jevany čekají snadné sousto z Oseka. Pečky se doma pokusí překvapit Jestřábku. Do Konárovic přijede tabulkový soused z Plaňan. A budou Zásmuky pokračovat v bojovném výkonu, který přinese body v zápase s Žiželicemi? To všechno si nenechte ujít a zatím se můžete podívat, jak tipuje náš dnešní expert. A také samozřejmě sami tipovat - zatím nikdo netrefil všech sedm zápasů jednoho kola OP.




Jiří Fořt

hráč nováčka soutěže SK Žiželice

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 0 - 9 - 91 %
Komentář experta:

Kouřim po minulém zaváhání vyhraje na půdě Břežan o tři a více gólů. Komentář redakce: Oba týmy v minulém kole překvapily. Kdo z nich na minulé kolo naváže?

Tip experta: 1 64 - 18 - 18 %
Komentář experta:

Krakovaňáci minulé kolo obrali jako první Bečváry o body.Tak Nučice pro ně nebudou problém. Komentář redakce: Krakovany předvádí kvalitní výkony, minule obrali o body Bečváry, ale Nučicím se vrací hráči z marodky. V loňské sezóně se radoval vždy tým na domácím hřišti.

Tip experta: 0 64 - 36 - 0 %
Komentář experta:

Libodřicím bude vyhovovat menší hřiště, na které jsou zvyklí. A odvezou si dva body od lídra soutěže. Komentář redakce: Obě mužstva mají o co hrát. Bečváry jistě chtějí udržet neporazitelnost až do konce podzimu a naopak Libodřice už několik kol čekají na výhru za tři body.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Osek se trápí doma i venku a beru je jako adepta na sestup. Jasná jednička, Jevany Viktorce uštědří debakl. Komentář redakce: Teoreticky tento zápas vypadá jasně, navíc oba loňské zápasy vyhrály Jevany.

Tip experta: 1 18 - 18 - 64 %
Komentář experta:

Jestřábce se na hřištích soupeřů daří. Ale Pečky budou hrát na brejky, které přetaví v góly. Komentář redakce: Loňské výsledky byly oba velmi těsné. Pečky doma vyhrály po penaltách, v Jestřábce se radovali domácí 1:0.

Tip experta: 1 55 - 9 - 36 %
Komentář experta:

Konárovice doma hrají o 100% lépe než venku. Plaňany se jim vyrovnají, ale domácí budou o gól lepší. Komentář redakce: Oba loňské zápasy vyhrály Konárovice. Doma 3:1 a v Plaňanech po penaltovém rozstřelu.

Tip experta: 2 0 - 9 - 91 %
Komentář experta:

Nemůžu volit ani jinak než věřit spoluhráčům. Padne pět a více gólů. Komentář redakce: Zásmuky sice minule vydolovaly tři body v Kouřimi, ale letošní sezóna je nepotkala v ideálním rozpoložení. Žiželice jsou na tom mnohem lépe. Tak jak to dopadne?

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Jaroslav Bečvařík 7
2. Miroslav Černý 7
3. Jan Dědek 6
4. Tomáš Freund 6
5. Petr Nágl 5
6. Dominik Kočí 5
7. Jiří Fořt 5
8. Honza Špinka 4
9. FIlip Kubalik 4
10. Jan Vedral 4
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.