EXPERT TIP - 15.kolo Divize A, 2016-2017

Datum kola: 20.11.2016

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, vyplnit komentáře a své tipy. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Jan Laluch

Redaktor portálu fotbalunas.cz

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 86 - 14 - 0 %
Komentář experta:

Klatovy se nenacházejí zrovna v dobrém rozpoložení a už se těší na zimní přestávku. U Aritmy je to přesně naopak. Navíc bude pražský tým povzbuzen obratem ze Sedlčan a s podzimní částí se rozloučí výhrou před vlastními fanoušky.

Tip experta: 1 82 - 9 - 9 %
Komentář experta:

Motorlet měl minulý víkend přestávku a dohrávat bude ve středu 23. listopadu. Se svými fanoušky se bude chtít rozloučit výhrou, i když ho čekají Mariánské Lázně, které táhnou sérii pěti výher v řadě. Přesto si však myslím, že na silný Motorlet Purkartova parta stačit nebude.

Tip experta: 1 46 - 45 - 9 %
Komentář experta:

Po skvělých úvodních kolech přišel jeden velký zádrhel a Jankov se krčí s devíti body na předposledním místě. Přesto se však Jihočeši prezentují solidní hrou především do defenzivy. Krumlov se pro změnu v posledních kolech vzepřel a začal sbírat body, ale věřím, že si divizní nováček alespoň trochu spraví hořkou pachuť a Slavoj porazí.

Tip experta: 2 18 - 9 - 73 %
Komentář experta:

Těžký zápas čeká na závěr Doubravku a Karlovy Vary. Domácí dokáží překvapit a porazit kohokoliv, když se dobře vyspí. Buldoci si ale budou chtít pojistit první místo v tabulce a Geňo zaokrouhlí svůj počet vstřelených gólů na dvacet.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Kádr nabitý exligisty neumí hrát v dopoledních termínech a v Praze poztrácel nějaké body. Na závěr podzimu ho čekají Rokycany, které mohou překvapit, ale v Čížové jim věřit nebudu.

Tip experta: 0 5 - 23 - 72 %
Komentář experta:

Admira se bodově dotáhla na druhou Čížovou a v Dobříši bude chtít potvrdit dobrou formu. Domácí stroj se v posledních týdnech trochu zadrhl, což bylo podpořeno i zraněním Dorta. Těžký a vyrovnaný zápas by mohl skončit remízou, na penalty pak zvítězí Admira.

Tip experta: 1 46 - 9 - 45 %
Komentář experta:

Ostrovští museli skousnout nemilou porážku v malém derby s Mariánkami, kde jim nehrálo do karet prakticky vůbec nic. Doma přivítají Roudné, které se naopak natrápilo se Sušicí. Pro domácí jde o velmi důležitý zápas, tři body zkrátka potřebují.

Tip experta: 2 9 - 9 - 82 %
Komentář experta:

Ani po posledním kole se nic nezmění a Sušičtí přezimují s nulou na kontě. Tatran si bude chtít zlepšit chuť po minulém kole s Aritmou, kdy promrhal dvougólové vedení a nakonec byl rád za bod.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Jorge Lorenzo 7
2. Tadeáš Seemann 6
3. Jan Laluch 6
4. Pavel Chmelík 6
5. Marie Vaňková 6
6. Patrik Lukes 6
7. Jan Růzha 6
8. Michael Soldán 6
9. Karel Chovánek 5
10. Tomáš Kinter 5
11. Matej Kuncendorfer 5
12. Daniel Sys 5
13. Luís Caeiro 5
14. Jiří Pužman 5
15. František Havel 5
16. Martin Šácha 5
17. Jan Suchan 5
18. Lukáš Vacata 4
19. André Karhánek 4
20. Lukáš Gazárek 4
21. Petr Mašek 4
22. Michal Dvořák 3
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.