EXPERT TIP - 16.kolo Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017

Datum kola: 12.3.2017

0

Je to tady! Po dlouhé přestávce konečně opět startuje OP Mělník! O prvenství a postup si to podle všeho rozdají Všestudy, Vojkovice a Libiš B, zatímco na druhém konci tabulky bude situace o mnoho zamotanější. S trochou nadsázky se dá říci, že o záchranu se poperou všichni ostatní soupeři - tím spíše, že se po této sezóně bude soutěž vracet k formátu o 14 účastnících. Nebudeme zde chodit kolem horké kaše a pustíme se rovnou do tipování. Jako první se ho zhostím už tradičně já sám. Držte mi palce!




Karel Vlasák

Redaktor soutěže a stále ještě aktivní hráč Pšovky B. 23 let, svobodný, bezdětný. Koníčky: Fotbal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 0 8 - 42 - 50 %
Komentář experta:

Na náhradním hřišti ve Střezivojicích se odehraje tak trochu netradiční úvodní derby. Předpokládám velmi bojovný zápas, ve kterém budou dominovat obrany a oba celky budou nakonec s remízou spokojeny. 2:1 na penalty.

Tip experta: 1 50 - 25 - 25 %
Komentář experta:

Řepín potřebuje navázat na poměrně povedený závěr podzimní části a odlepit se z předposledního místa tabulky. K tomu mu pomůže poctivá zimní příprava a domácí prostředí. Lobkovice předvedou sympatický výkon, nakonec ale zvítězí domácí vůle po vítězství. 3:1.

Tip experta: 2 0 - 25 - 75 %
Komentář experta:

V Kostelci očekávám nevyzpytatelný zápas. Domácí tým bude hostujícímu mírnému favoritovi rozhodně zdatným soupeřem, přesto ale očekávám výhru v tabulce lépe postaveného Obříství. 0:2.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Ve Vojkovicích očekávám, při všech sympatiích k týmu hostů, jasnou záležitost pro domácího favorita. Vojkovičtí na úvod neztratí a navíc si zvednou sebevědomí vysokou výhrou. 6:0.

Tip experta: 0 75 - 17 - 8 %
Komentář experta:

Oba týmy prožily velmi povedený podzim, na který budou chtít dozajista navázat i ve vzájemném zápase. V úvodním podzimním kole z toho byla remíza a stejný výsledek očekávám i tentokrát. Hořín bude nepříjemným soupeřem a z Libiše si odveze hned dva body. 1:2 na penalty.

Tip experta: 1 8 - 17 - 75 %
Komentář experta:

Ve Veltrusech se bude hrát ofenzivní fotbal, ve kterém nakonec zvítězí touha domácích po tolik potřebných bodech. 4:2.

Tip experta: 2 8 - 0 - 92 %
Komentář experta:

Z mého pohledu šlágr kola. Domácí se proti lídrovi tabulky vyhecují a předvedou výborný výkon. Všestudy ale mají velkou kvalitu a věřím, že díky ní a podpoře svých fanoušků zvítězí. 1:3.

Tip experta: 0 25 - 25 - 50 %
Komentář experta:

Věřím, že si s několika kvalitními posilami můžeme připsat nějaký ten bodík do tabulky. Hosté ale mají velkou útočnou sílu, a tak očekávám spíše přestřelku. Tuším zisk dvou bodů po výhře 4:3 na penalty.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Jiří Franz 7
2. Miroslav Žák 7
3. Jan Havlík 6
4. Miloslav Švancara 6
5. Miroslav Pexa 5
6. Daniel Hnízdil 5
7. Michaela Kabátová 5
8. Blahoslav Urbanec 5
9. Jiří Procházka 4
10. Lukáš Polák 3
11. jakub polák 3
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.