EXPERT TIP - 14.kolo Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2016-2017

Datum kola: 26.3.2017

0

Blíží se okamžik, kdy se naplno rozjedou i okresní soutěže. Již o tomto víkendu můžeme očekávat první jiskření. Kdo je lépe připraven na vstup do jarní části se již brzy dozvíme. Ti z vás, kteří ještě netipovali, rychle tak učiňte. Nebojte se připojit i slovní komentář, proč daný výsledek tipujete. V záložce "TIP LIGA" pak můžete sledovat svoji úspěšnost a porovnávat. Pro nejlepší je na závěr připravena drobná odměna. A teď se již podívejte, jak první jarní kolo tipuje náš expert.




Jan Špinka, hráč SK Krakovany

Honza tipoval poctivě už podzimní část a vedl si velice dobře. Je vidět, že není borec jen na hřišti, ale že i dokáže odhadnout formu soupeřů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 50 - 21 - 29 %
Komentář experta:

Žiželice bez Kubelky = mínus dva góly na zápas. Komentář redakce: Domácí mají hostům co vracet. Podzimní zápas skončil jejich porážkou 5:1. Jde o místní derby, které bude mít určitě i diváckou kvalitu.

Tip experta: 2 64 - 7 - 29 %
Komentář experta:

Jevany go to 1B... Štěstíčko půjde naproti. Komentář redakce: Hned na úvod jara takový tahák!! Bečváry mohou navýšit náskok na čele, ale hosté určitě nebudou chtít body ztratit. Podzimní zápas vyzněl nečekaně jasně pro nováčka soutěže (1:7).

Tip experta: 1 72 - 7 - 21 %
Komentář experta:

Malé hřiště a důrazní hráči Libodřic. Růžička a Jedlička stačit nebudou. Výhra domácích. Komentář redakce: Většina tipérů volí domácí, ale Pečky jsou, zdá se, dobře připravené. V prvním kole uspěli hosté na hřišti v Pečkách 1:3.

Tip experta: 1 50 - 43 - 7 %
Komentář experta:

Osek hraje o záchranu. To bude staročeská zabijačka jak víno. Jednička. Komentář redakce: Na podzim uspěly Konárky a nyní? Na poslední vzájemný zápas minulého ročníku, který se hrál na hřišti Oseka, hosté nevzpomínají v dobrém. Podaří se jim pomsta?

Tip experta: 0 86 - 14 - 0 %
Komentář experta:

Zásmuky budou hrát každý zápas o všechno. Jestřábka má kvalitku. Komentář redakce: V Zásmukách uspěla Jestřábka o gól (1:2). Jak se týmy připravily na jaro, uvidíme v sobotu.

Tip experta: 0 35 - 29 - 36 %
Komentář experta:

Těžký terén po zimě v Kouřimi. Důrazná hra. Plichta. Komentář redakce: V prvním zápase této sezóny uspěly Nučice (2:0). Oba týmy se dobře znají. Tipovačka ukazuje nejspíš na remízu, ale podaří se některému týmu překlopit jazýček na svojí stranu?

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Jan Vedral 5
2. Jan Dědek 4
3. Matěj Chromý 4
4. Jakub Hervert 4
5. Jiří Fořt 4
6. Dominik Kočí 4
7. Michal Kšírl 3
8. Jaroslav Bečvařík 3
9. Pavel Škopek 3
10. Miroslav Černý 3
11. FIlip Kubalik 3
12. sokol fotbal 1
13. Honza Špinka 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.