EXPERT TIP - 18.kolo MSFL , 2016-2017

Datum kola: 26.3.2017

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, vyplnit komentáře a své tipy. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Tomáš Matoušek

Expertem pro 18. kolo MSFL bude zimní posila Hanácké Slavie Kroměříž, která přišla z Hulína, obránce Tomáš Matoušek. Svým příchodem a svými výkony se bude snažit posunout Kroměříž do vyšších pater tabulky. V Kroměříži už působil a prožil zde velký úspěch, když postoupil s Kroměříží až do semifinále českého poháru. V letošní sezoně nastoupil za Huín ke 14 utkáním a vstřelil 6 branek. O víkendu nastoupil k prvnímu letošnímu zápasu v dresu Kroměříže jako kapitán týmu a pomohl k výhře 3:1 na půdě Líšně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 0 - 11 - 89 %
Komentář experta:

Olomoucké derby zvládne Sigma. Je pravda, že HFK přes zimu hodně posílilo, ale nezvládlo první utkání v Hulíně a věřím, že Sigma ukáže kvalitu.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Tohle utkání má pro mě jasného favorita. Snad Uničov tuto roli potvrdí. Má nejlepšího střelce Krče a první utkání zvládli. Uničov hraje dlouhodobě nahoře a věřím že utkání vyhraje.

Tip experta: 2 34 - 33 - 33 %
Komentář experta:

Věřím Hlučínu. V Mohelnici se často nevyhrává, ale Hlučín má velmi dobré mužstvo a pokud se chce udržet nahoře, musí vyhrát.

Tip experta: 1 67 - 33 - 0 %
Komentář experta:

Líšeň musí za každou cenu vyhrát, pokud se chce zachránit. Bude jim chybět kapitán Král. Myslím si že Líšeň utkání nezvládne.

Tip experta: 1 78 - 0 - 22 %
Komentář experta:

Svoje zápasy nerad tipuji. Meziříčí dává hodně gólů, ale také dost dostává. Doufám, že předvedeme kvalitní výkon a vyhrajeme.

Tip experta: 0 45 - 44 - 11 %
Komentář experta:

V tomto utkání tipuji remízu. Utkání pro mě nemá favorita

Tip experta: 1 89 - 11 - 0 %
Komentář experta:

Věřím fotbalovosti Slovácka. Otrokovice určitě budou nebezpečné z dlouhých autů a standardek, ale venku na velkém hřišti utkání nezvládnou.

Tip experta: 0 67 - 22 - 11 %
Komentář experta:

V tomto zápase fandím Hulínu. Přeji jim, aby vyhráli, ale s Petřkovicemi na podzim prohráli. Ani teď to nebude mít jednoduché a tipuji remízu.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Jaroslav Provaz 5
2. Petr Munduch 4
3. Jiří Frait 4
4. Jan Matas 4
5. Marek Jašek 4
6. Ondřej Šišma 3
7. Matej Kuncendorfer 3
8. Lukáš Broža 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.