EXPERT TIP - 14.kolo Středočeský | Rakovník | III. třída , 2016-2017

Datum kola: 9.4.2017

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, vyplnit komentáře a své tipy. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Leoš Klik

Kapitán Baníku Lubná je pro svůj tým velkým přínosem. Dodává hře klid a ze zadních řad organizuje hru. Je schopen hrát jak stopera, krajního obránce, tak i krajního záložníka. Jeho tým je bezpochyby ve formě, což předvedl v prvních dvou jarních zápasech. V tom prvním to odnesla Čistá na své půdě sedmigólovým přídělem, na kterém se Leoš podílel jednou brankou a následně formu Baníku pocítil i Pavlíkov, který inkasoval čtyřikrát. V příštím kole Lubná zavítá na hřiště Roztok, kde bude chtít naplno bodovat. Podaří se Lubenským přidat další výhru?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Branov získal v posledních dvou zápasech pouze 3 body ačkoliv dal v každém utkání po čtyřech brankách. Pavlíkov sice tak produktivní nebyl, ale i tak bude doma silnějším týmem.

Tip experta: 1 47 - 40 - 13 %
Komentář experta:

Tohle bude velice vyrovnané utkání týmů ze spodní třetiny tabulky. Ačkoliv Sýkořice má pětibodový náskok, domácí nakonec urvou body a o gól zvítězí.

Tip experta: 2 13 - 13 - 74 %
Komentář experta:

Soutěž vedoucí Rynholec hraje rychlý fotbal s bleskovým přechodem do útoku, který domácí obrana nedovede zastavit a podlehne favoritovi tohoto utkání.

Tip experta: 1 93 - 7 - 0 %
Komentář experta:

Tohle bude jednoznačné utkání, Řevničov doma prohrál pouze jednou a rozhodně nepřipustí senzaci v podání posledního týmu tabulky.

Tip experta: 1 87 - 13 - 0 %
Komentář experta:

Slabce potvrdí roli papírového favorita a zvítězí vzhledem k tomu, že jsou především fyzicky lépe připraveným týmem než Chrášťany.

Tip experta: 2 13 - 33 - 54 %
Komentář experta:

My (Lubná) samozřejmě navážeme na dobře rozjetou jarní část soutěže a ačkoliv v Roztokách jsou zápasy vždycky náročné, přivezeme domů 3 body.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Bedřich Bočánek 4
2. Tomáš Měsíček 3
3. Jaroslav Bureš 3
4. Pavel Prochazka 3
5. Michal Prepletaný 2
6. Roman Votroubek 2
7. Miroslav Kaplan 2
8. Vladimír Sosna 2
9. Petr Souček 2
10. Ladislav Rác ml. 2
11. Jiri Rais 2
12. Leoš Klik 2
13. Zdeněk Řepka 2
14. Václav Kratochvíl 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.