EXPERT TIP - 18.kolo Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2016-2017

Datum kola: 23.4.2017

0

Expertem 18. kola se stává Miloš Václavek z Horního Újezdu.

 




Miloš Václavek

První fotbalové krůčky jsem udělal ve Výčapech pod trenérem Dvořáčkem, kde nyní i bydlím. Mé současné angažmá v nedalekém Horním Újezdu je tedy trochu raritou, derby jsme minulé kolo prohráli, výčapští "mlaďoši"si vyhrát zasloužili. Po dvou sezónách z Výčap jsem v žácích přestoupil do tehdejší FC Slavia Třebíč, kde jsem se "prokopal" až do divizního "A" chlapů. Divizi jsem si zahrál rovněž na půlročním hostování ve Velkém Meziříčí. Z trenéru asi nejraději vzpomínám na Oldřicha "Olafa" Januszicu, jehož hlášky a historky jsou snad nesmrtelné..(smích) Jako hodně kluků z nynějšího HFK Třebíč jsem si i já vyzkoušel roční štaci za hranicemi ve "zweiteklasovém" FK Fischer Rainfeld. Následovalo angažmá v třebíčském béčku a poté přestup do TJ Destrukce Jaroměřice. Stavebně - zdravotní pauza pak kariéru přerušila, až mě náš kapitán "Durdič" nadvakrát (na lukrativní smlouvu pivo + párek) nalákal do současné štace v Horním Újezdu, kde už to asi zakončím, nástupce se mi na Silvestra narodí, tak to bude s klidným svědomím... (smích)

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 17 - 17 - 66 %
Komentář experta:

Budu věřit hostům, kteří všechny body uhrají i tentokrát, předpokládám, že zúročí zimní přípravu, široký kádr bude opět velkou devízou a povezou se na vítězné vlně. Jemnicko tentokrát doma vyjde naprázdno.

Tip experta: 1 66 - 17 - 17 %
Komentář experta:

Domácí si se Starčí poradí, zaváhání z minulého kola z Výčap budou chtít odčinit. Situace na vršku tabulky se zamotává.. Rokytnice se bude snažit plným bodovým ziskem jistě snažit odrazit dorážející "vlčáky" v tabulce. Na domácí zápas se tentokrát zkoncentrují a zvítězí.

Tip experta: 0 66 - 17 - 17 %
Komentář experta:

No, tady se těžko tipuje, derbíčko, okřešáci můžou jet na zápas "skoro na kole", derby nemá favorita, Tady to vidím na plichtu.

Tip experta: 1 33 - 17 - 50 %
Komentář experta:

Lipník má zatím na jaře co napravovat, předpokládám, že zápas sousedů z tabulky tentokrát doma zvládnou. Náměšť sice poslední 2 kola formu potvrdila, ale Lipník zabere a zvítězí.

Tip experta: 2 0 - 50 - 50 %
Komentář experta:

Hosté na jaře válí a předpokládám, že z venku dovezou body i tentokrát, vidina vedení v tabulce pro ně bude jistě velkou motivací.

Tip experta: 2 33 - 0 - 67 %
Komentář experta:

Po našem úvodu jara bez zisku bodů nám nezbývá v záchranářském boji nic jiného, než potvrzení 3 bodů z minulého kola proti Mohelnu. Doufám, že nás nezaskočí nedělní dopolední termín, na to totiž náš mančaft není vůbec zvyklý. Do Čáslavic jedem urvat vítězství.

Tip experta: 2 17 - 0 - 83 %
Komentář experta:

S oběma jsme se již na jaře utkali, proto mohu aktuální formu zhodnotit pro vítězství hostů z Chlístova. Zkušenost dua Hruška - Rygl jistě i tentokrát bude mít nějakou brankovou podobu, domácí budou i nyní bez bodu.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Rosťa Ježek 4
2. Marek Veselý 4
3. Radek Durda 4
4. Jan Kolman 3
5. Petr Munduch 3
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.