EXPERT TIP - 19.kolo Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2016-2017

Datum kola: 30.4.2017

0

Expertem pro 19. kolo se stává Rudolf Šťáva z Lipníku.

 




Rudolf Šťáva

Fotbal jsem začal hrát ve svých 8 letech za mladší žáky v Lipníku pod vedením trenéra Zdeňka Tretery, který mi od začátku věřil, i když mé první zápasy vypadaly jako baletní představení (smích). Poté jsem šel hrát do Třebenic za starší žáky. V Třebenicích jsem pokračoval za dorost, ale za 2 roky jsem šel zpět do Lipníka a hrál za chlapy. Po nějakém čase se k nám do týmu vydal Adam Rohony, se kterým jsme začali trénovat lipenskou mládež.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 25 - 25 - 50 %
Komentář experta:

I když tabulka mluví poněkud jasně, oba týmy se potýkají se špatnou formou. Mohelno má hodně inkasovaných branek. I s diváky za zády, ale nedovedou zápas k vítězství. Jemnicko B vyhraje výsledkem 1:3

Tip experta: 1 75 - 0 - 25 %
Komentář experta:

Chlístov je tým, který je dost produktivní a soupeřům naděluje dostatek branek. Čáslavice formu zatím hledají, ale podle mě ji tento zápas určitě nenajdou. Chlístov s domácím publikem zvítězí.

Tip experta: 2 25 - 25 - 50 %
Komentář experta:

Horní Újezd na domácím hřišti nemá úplně skvělou bilanci a dostává až příliš branek. Studenec, sice v druhé části sezóny není tolik produktivní, ale myslím si, že domácí dokážou porazit.

Tip experta: 0 75 - 25 - 0 %
Komentář experta:

Blatnice mají formu a při výhodě domácího hřiště a publika se z nich stává favorit. Na druhé straně mám pocit, že se začínáme probouzet a hrát lepší a lepší fotbal. Proto věřím tomu, že to bude velice napínavé utkání, i když tabulkově jsme od sebe docela daleko. Věřím nám, že odjedeme domů aspoň s bodem. Výhra by byla mnohem lepší samozřejmě.

Tip experta: 0 25 - 75 - 0 %
Komentář experta:

Oba týmy hrají dobře a poměrně se jim daří. V tomto zápase se ale týmy rozejdou po jednom bodu. Zde tipuju výsledek 2:2.

Tip experta: 2 0 - 0 - 100 %
Komentář experta:

Hostující tým se ukáže na hřišti Okříšek. Rokytnici se v posledních zápasech vůbec nedaří, ale věřím, že tentokrát smůlu prolomí a přivezou si domů jasné 3 body.

Tip experta: 2 50 - 0 - 50 %
Komentář experta:

Výčapy předvádí velice kvalitní výkony a forma jim vydržela už několik kol. Navíc mají nejlepší obranu v soutěži, která se nedá jen tak prolomit (vlastní zkušenost) – (smích). Proto si myslím, že celek Starče a jejich formu dokážou porazit. Můj tip je tedy jednoznačně 2.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Radek Durda 3
2. Petr Munduch 3
3. Jan Kolman 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.