EXPERT TIP - 20.kolo Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2016-2017

Datum kola: 7.5.2017

2

Určitě jste si všimli nového boxu na hlavní stránce soutěže, kde se zobrazují nejúspěšnější tipéři. Tipujte a tipujte správně, aby i vaše jméno mohlo být mezi těmi nejlepšími. Jarní část ale oproti podzimní tak úspěšná není. Třeba to změní toto kolo, kde nás čeká velké derby mezi Bečváry a Zásmuky. Další derby uvidí v Jevanech, kam přijedou nedaleké Nučice. A konečně, vyhrocené bývají i zápasy mezi Libodřicemi a Kouřimí. Zajímavý, a pokud pominu derby tak asi šlágr kola, očekávám mač v Pečkách, kde se představí Krakovany. Uvidíme, jak si povede osecká Viktorka proti favoritovi ze Žiželic a zda Plaňany vydolují nějaké body v Jestřábce. Tentokrát se všechny zápasy hrají v sobotu od 17:00, pouze v Bečvárech se na žádost hostů začíná již ve 14:00.




Filip Kubalík

hráč TJ Nučice

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 94 - 6 - 0 %
Komentář experta:

Bečváry si to doma pohlídají a zastřílí si proti poslednímu. Redakce: Bývají to dramatické zápasy přinášející pravou atmosféru derby. Tentokrát jsou oba týmy na opačných pólech tabulky, ale v derby favorit vyhrát nemusí. Na podzim vyhrály Bečváry v Zásmukách 1:3.

Tip experta: 1 70 - 12 - 18 %
Komentář experta:

Oba týmy mají formu, ale Pečky hrají doma dobře a těsně vyhrají. Redakce: Obě mužstva patří na jaře k lepšímu, co může OP nabídnout. Dá se očekávat pěkná divácká kulisa a oslava fotbalu. Na podzim se dařilo Pečkám 1:3.

Tip experta: 2 47 - 18 - 35 %
Komentář experta:

Derby se vším, co k němu patří. Nučice chtějí urvat tři body. Redakce: Jevany doma body ale nerozdávají. Jenže Nučice venku dokáží zahrát. Mohou domácím vrátit podzimní porážku 2:4.

Tip experta: 1 47 - 24 - 29 %
Komentář experta:

Čekám vyrovnaný zápas se šťastným koncem pro domácí. Redakce: Další derby tohoto kola. Utkají se stávající sousedé v tabulce (oba 25 b.), Libodřice doma nejsou nedobytná pevnost a Kouřimi se venku příliš také nedaří. Kdo tedy získá body? V podzimní části se radovali Kouřimští (3:1)

Tip experta: 1 29 - 6 - 65 %
Komentář experta:

Nejspíš výhra Oseka... Redakce: Přestože papírové předpoklady jsou na straně hostů, i domácí získávají procenta v tipovačce. Mohou za to jejich zlepšené výkony v posledních zápasech. Naopak Žiželice stále trápí marodka. V říjnu se radovaly Žiželice po výhře 5:2.

Tip experta: 1 94 - 6 - 0 %
Komentář experta:

Jestřábka doma neprohrává. Redakce: Hosté ale očekávají nabitý kádr bez omluvenek a mohou domácí potrápit. Navíc mohou odčinit podzimní domácí debakl 0:5.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Jaroslav Bečvařík 3
2. Jan Břečka 3
3. Honza Špinka 3
4. Michal Freund 3
5. FIlip Kubalik 3
6. Miroslav Černý 3
7. Jan Dědek 2
8. Jan Vedral 2
9. Tomas Borovicka 2
10. Jan Konůpek 2
11. Tomáš Novák 2
12. Jakub Hervert 1
13. Matěj Chromý 1
14. Jiří Vanta 1
15. Pavel Škopek 1
16. Dominik Kočí 0
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
6. 5. 2017 00:42
redakce fotbalunas.cz
Dobrý večer, nepřipočetly se vám vůbec žádné body nebo za nějaký konkrétní Expert tip? Expert tip se vyhodnocuje vždy těsně po půlnoci a následně dojde k připsání bodů. Napište nám sem nebo info email s podrobnostmi a my to určitě prověříme.
5. 5. 2017 17:17
nevím jak funguje připisování bodů za úspěšné tipy, ale mě se body do tabulky nepřičítají za jarní část...asi nějaká chyba v systému :)