Hráčem 8. kola, Divize sk. B, se stává...

Datum kola: 26.09.2015

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Josef Kozák

62%

Josef Kozák se podruhé v řadě blýskl skvělým výkonem, který tentokrát nezůstal bez ocenění. Josef Kozák vstřelil po čtvrthodině úvodní gól a společně se svými spoluhráči Martinem Rejmanem a Markem Lovíškem trápil kladenskou defenzívu. Domácí nakonec dokázali vyrovnat, ale v penaltovém rozstřelu byli úspěšnější hráči Neratovic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Richard Veverka 10%
3. Karel Kratochvíl 10%


0

Na děleném druhém místě skončil Richard Veverka, který se velkou měrou podílel na výhře Lovosic. Veverka vstřelil proti Chomutovu dva góly a přispěl k hladké výhře svého týmu 4:1. Obránce Lovosic Richard Veverka odehrál proti Chomutovu 88 minut.

 

Karel Kaňkovský odehrál v dresu Vilémova skvělý zápas, který korunoval gólem z pokutového kopu a rozhodl o osudu utkání proti Polabanu Nymburk, v němž Vilémov zvítězil nakonec s přehledem 2:0. Stejně jako Richard Veverka i Karel Kaňkovský si od Vás vysloužil 10% hlasů. V zápase proti Nymburku odehrál celý zápas.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.