Hráčem 9. kola, Divize sk. B, se stává...

Datum kola: 04.10.2015

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Tomáš Bubeníček

62%

Tomáš Bubeníček o víkendu rozhodl utkání domácích Lovosic s Horními Měcholupami a poté, co vstřelil pět minut před koncem prvního poločasu rozhodující gól, byl vyhlášen Hráčem kola. Obránce Lovosic si od Vás vysloužil více než polovinu všech hlasů a naši tradiční anketu opanoval.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Petr Ihracký 12%
3. Lukáš Horváth 8%


0

Utkání mezi Baníkem Souš a Vilémovem skončilo sice vítězstvím hostů 2:0, ale domácí Petr Ihracký nemusí smutnit. V anketě Hráč kola skončil na krásném druhém místě a proti Vilémovu odehrál slušný zápas, zejména potom v prvním poločase, v němž měl na kopačce dvě skvělé příležitosti, radost mu ale vždy zkazil fantastický brankář Martin Vaňák.

 

Zatímco utkání v Souši a Lovosicích skončila těsnou výhrou jednoho z týmů 1:0, v Praze se konalo velké gólové představení. Domácí Meteor porazil v domácím prostředí Louny vysoko 8:2 a velkou zásluhu na tom měl dvougólový střelec Lukáš Horváth, který zaslouženě skončil mezi nejlepšími třemi hráči uplynulého kola.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.