Hráčem 11. kola, Okresní přebor Kolín, se stává...

Datum kola: 31.10.2015

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Tomáš Proskočil

38%

Vítězem a tedy hráčem kola se stal kanonýr Plaňan, Tomáš Proskočil. Tento osmadvacetiletý fotbalista svými dvěma góly v utkání s Jevany pomohl k výhře svého celku. Celkově už nasázel soupeřům dvanáct branek a dělí se tak o celkové čtvrté až šesté místo. V sestavě kola se objevuje již potřetí a tentokrát vystoupal až na vrchol.

 

Rozhovor s Tomášem Proskočilem si budete moci přečíst v pátek...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Miroslav Kozlíček 24%
3. Ladislav Pokorný 22%


0

Hlasování bylo tentokrát mnohem vyrovnanější než v minulých kolech. Na druhém místě skončil Miroslav Kozlíček, dlouholetá stálice českobrodské kopané. Mirek svými zkušenostmi bohatě pomáhá mladým a v tomto kole podal svůj standardní výkon. Do sestavy kola ale patří, zvláště když nastoupil zdravotně indisponován.

 

Třetí pozice patří brankáři Třebovle, Ladislavu Pokornému. Láďa je oporou v brance a spoluhráči se něj mohou spolehnout. V Ratboři vychytal nulu a za svá záda pustil pouze dva ze čtyř pokusů domácích hráčů v penaltovém souboji. Navíc první a úspěšnou střelou zahájil tento rozstřel.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.