Hráčem 14. kola, Divize sk. B, se stává...

Datum kola: 07.11.2015

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Antonín Holub

39%

Anketa o nejlepšího hráče uplynulého čtrnáctého kola byla tentokrát velice vyrovnaný. Vítězem se Antonín Holub, který v dresu Lovosic odehrál o víkendu skvělý zápas a měl prsty téměř ve všech nebezpečných příležitostí svého týmu, když se prezentoval skvělými nápaditými přihrávkami a také se několikrát dostal sám do zakončení.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Marek Faust 21%
3. Václav Štípek 18%


0

Vedoucí Lovosice se prezentují zřejmě nepohlednějším fotbalem ze všech týmů Divize B a vypadá to, že zimní přestávku stráví na čele tabulky, na čemž po víkendu zásluhu Marek Faust, který dvacet minut před koncem vstřelil po přihrávce střídajícího Denise Egrta rozhodující gól a postaral se o zasloužené vítězství svého týmu nad Polabanem Nymburk 1:0.

 

Mohli bychom okomentovat výkon Václava Štípka vlastními slovy, tentokrát ale vystoupení kanonýra Baníku Souš dokonale vystihl trenér Pavel Koutenský, který i přes prohru a zklamání z výkonu svých svěřenců svého svěřence pochválil, a nutno dodat, že zcela po zásluze.

 

 „Hrajeme velmi slabě a nedůsledně v obranné fázi a jenom přihlížíme, jak si brankář Hanus kazí svůj účet v naší brance. Ve směru dopředu vůbec nepracují krajní hráči a jediným bojovníkem, který snese souboje (a dost bolavé) je kapitán Venca Štípek (podotýkám nedoléčený)," prohlásil Pavel Koutenský.

 

Václav Štípek byl už po několikráté nominován do sestavy kola a dvakrát se stal vítězem ankety Hráč kola. Baník Souš během posledních zápasů prožívá mírný útlum, výkony Václava Štípka však zůstávají konzistentní a fanoušci se vždy mají na co těšit, pokud nastoupí v základní sestavě. V posledním zápase navíc prokázal, že dokáže být nebezpečný, přestože není zdravotně úplně v pořádku.

 

Klobouk dolů, nejen před ním, ale také před pohledným kombinačním fotbalem Lovosic, v jejichž dresu tentokrát pobavili fanoušky Antonín Holub a Marek Faust. Všichni tři hráči se zaslouženě umístili mezi trojicí nejlepších hráčů uplynulého kola a zbývá se už jen těšit, co předvedou v posledním kole kalendářního roku 2015.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.