Hráčem Podzimu, Okresní přebor Kolín, se stává...

Datum kola: 25.11.2015

Je dobojováno. Hlasování je u konce a tím je znám vítěz v anketě o hráče podzimu. Kdo získá hlavní cenu? Každý vítěz se musí do 10.2.2016 zaregistrovat, aby se mohl dostat do slosování o celkového vítěze, kam bude patřit prvních deset vítězů s nejvíce hlasy.

Výsledky hlasování



Jan Makovský

59%

Je to tady, vážení fotbaloví přátelé - vyhlášení nejlepších hráčů fotbalového podzimu na okrese Kolín. Poslali jste neskutečné množství hlasů, za což vám patří poděkování. Na pomyslný nejvyšší stupeň se dostal dirigent lídra tabulky, českobrodský Honza Makovský. Získal neskutečných 59,44% hlasů a jistě se ho v rozhovoru zeptám, zda ví, kde k tolika hlasům přišel. Nicméně, vítězství v této anketě si jistě zaslouží, protože mimo práci dirigenta na hřišti patřil i k nejlepším střelcům svého týmu. Samozřejmě nejen jeho zásluhou je tým z Kutilky přesvědčivě na prvním místě tabulky, ale místo pro borce podzimu je jen jedno. A tak v poli "poražených" skončili další jiní tahouni svých mužstev.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Pavel Královský 19%
3. Jakub Lindner 11%


0

Přes 19% tipů dostal rtuťovitý záložník TJ Kouřim, Pavel Královský a zajistil si tak druhé místo. Bronzový stupínek obsadil teprve devatenáctiletý pilíř zásmucké obrany, Jakub Lindner, který obdržel více než 11% vašich hlasů.  Tito dva hráči se zkraje tipování tahali o vedení v soutěži, jenže pak přišel mohutný nápor fanoušků Jana Makovského a konečné pořadí prvních tří tak přesně kopíruje čelo tabulky. Na čtvrtém místě, těsně pod stupni vítězů, skončil se ziskem přes 6% kanonýr nučické kopané, Filip Kubalík. Bohužel ne všichni hráči měli dostatečnou podporu. Ostatní borci skončili se ziskem menším než 1%. 

Děkujeme fanouškům za jejich aktivitu při hlasování a gratulujeme umístěným hráčům. Největší gratulace patří vítězi Janu Makovskému, kterého tímto prosím (pokud tak již neučinil), aby se registroval na webu Fotbal u nás, protože jen tak se může dostat do losování o hodnotné ceny.

V nejbližší době si budete moci přečíst rozhovory s umístěnými hráči, tak nezapomeňte sledovat naše stránky. A protože jaro se pomalu blíží a přípravy se již rozjíždějí, najdete zde také "zákulisní" informace z týmů, výsledky přípravy, zisky či ztráty na hráčském trhu. Sledujte, registrujte se, posílejte zajímavosti, prostě žijte s webem Fotbal u nás!

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.