Hráčem 19. kola, Divize sk. B, se stává...

Datum kola: 02.04.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Miroslav Minárčik

44%

Se středou přichází milá povinnost, a to vyhlásit nejlepšího hráče uplynulého kola. Během víkendu zazářilo několik borců, nejvíce hlasů od Vás ale dostal hráč Meteoru Praha - Miroslav Minárčik, který pražskému týmu vystřelil bod na hřišti Polabanu Nymburk, když tři minuty před koncem vyrovnal přesnou střelou na 1:1. Meteor sice na penalty nakonec prohrál, z nedalekého Nymburka si ale zásluhou obránce Martina Minárčika odvezl alespoň bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Martin Rejman 29%
3. Silva Diego Da 19%


1

Neratovice-Byškovice stíhají na čele tabulky vedoucí Lovosice a o víkendu zaznamenaly v letošní sezóně Divize B proti Tatranu Rakovník jedenácté vítězství, o kterém třináct minut před koncem rozhodl Martin Rejman. Záložník domácího celku dělá v posledních dnech vedení a fanouškům klubu velkou radost. Martin Rejman se nachází ve fantastické střelecké formě a stává se postrachem obran. Založník Neratovic vstřelil proti Rakovníku letos svůj 5. gól.

 

Pomyslné stupně vítězů uzavírá další hráč, který prolomil bezbrankové skóre a jedinou trefou vystřelil svému týmu tři body. Silva Diego Da na jaře vstřelil svůj druhý gól a rozhodl o těsné výhře Baníku Souš, který na domácím hřišti porazil těsně 1:0 Úvaly. Zahraniční posíla Baníku se pomalu stává důležitou postavou začátků druhých poločasů, když 19. března doma skóroval proti Libiši v 58. minutě a v posledním utkání proti Úvalům poté v pětapadesáté.

 

FOTO: svoboda.info

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
6. 4. 2016 22:33
Nabudúce keď budete písať článok pán Reiner tak si overte aspoň informácie!.. Je to Miroslav Minárčik a nie Martin!!!!!!